Hollywoods bäst klädda barn

Här är barnen som klär sig bättre än sina kändisföräldrar.


I Hollywood har inte de intellektuellas barn Polarn och Pyret. Där gäller andra kläder för den kreativa klassen. Fast föräldrarna klär sig enligt den smaklösa amerikanska fritidsstilen, ser barnen riktigt bra ut. Här är senaste helgens senaste små modeunder.

Pappa Tom Cruise körde med uppknäppt skjorta och cardigan till bruna gympaskor. Han liknade en farbror. Mamma Katie däremot hade rivit upp sina byxor. Men dottern Suri var lika söt som vanligt. I en rödblommig klänning till lackskor var hon finklädd inför mamma Katies teaterföreställning. Med den visade hon varför hon är Hollywoods egna lilla prinsessa just nu.

Madonna klädde inte upp sig för kyrkan direkt. Hon såg ut att komma direkt från gymmet. Något som inte var helt ossanolikt. Med en keps lånad från en kicker i hökarängen gick hon in i Kabbalahs högkvarter i New York. Lilla Rocco såg otroligt cool ut i helvitt på ett sätt som Puff Daddy bara drömt om. Och dottern Lourdes clubkid-stil med Converse till shorts är av samma dignitet som Sveriges bloggdrottning Kenza.

Änkan Michelle Willams och dottern Matilda klär sig rätt likt. Michelle kör klassiskt men faller på att dra in för många element. Något som dotter Matilda klarar av att hantera. Med stor finess bär hon höstjackan och en liten mössa till en prickig klänning. I jämförelse blir Michelles prickiga klänning pinsam.

Heidi Klum må vara snygg när hon går på catwalken men inte i lekparken. Hon hade bara dragit ett örngott över sig och hoppades det skulle räcka. Sönerna Johan och Henry däremot skulle kunna vara hämtad från ett tidlös mode-repotage. Deras val av enkla tröjtryck från Ed Hardy blir genialt ihop med en avancerad frisyr.

Adam Sandler har bara sett bra ut en gång. Då på film i rollen som den israeliska lönnmördaren Zohan. I verkligheten ser Sandler ut som en av karaktärerna i Rugrats och den stilen känns rätt 90-tal. Dottern Sadie har fattat det där med hiphop-hood att den ska bäras med en smula arrogans.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

2 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.