Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jag kommer att objektifiera män"

- 08/10/2008, 11:13 -

Ann dissekerar män i nya programmet.

I seriestarten av "Världens härligaste män", Kanal 5:s nya teveprogram, reser programledaren Ann Söderlund världen runt för att ta tempen på jordklotets snyggaste män.

– Jag utfärdar en varning för att jag kommer att objektifiera män en aning, säger Ann i inledningen och tillägger med huvudet på sned:

–Men äsch det är ju något som man har gjort med kvinnor i tusen år.

Hur beskriver Ann själv världens härligaste män?

– Programmet utgår från teorin att män föds likadana men utvecklas med åren till olika typer eller kategorier. Jag går på jakt efter typerna Tryggve, Snyggve, Geek, Bad boy, Djupingen och Playern och försöker lära känna dem från grunden berättar hon för Kanal 5.

Vad sade din egen man när du skulle träffa alla dessa kända män?

– Haha. Jag bearbetade honom ett tag och nu tycker han att det är helt okej. Vi skämtade om att han skulle få göra ett program om världens härligaste kvinnor.

"Världens härligaste män" hade premiär i går men sänds även i kväll klockan 22. I kvällens program träffar Ann mångsysslaren Andreas Haldén, Hollywoodskådisen Scott Elrod och "Kristianstads snyggaste kille" Martin Nygren.

Skrivet av: