Samuelsson ska lyfta Ladies night

- 17/04/2009, 23:54 -

Kraftpaketet showar vidare efter Let's dance.

För mindre än en månad sedan vann muskelberget Magnus Samuelsson danstävlingen Let's Dance, och hela svenska folkets hjärta. Han tycks ha fått mersmak på showbranschen, han har nu bestämt sig för att showa i Ladies night, avslöjar Dalarnas Tidningar.

– Det är ett roligt koncept, säger han till tidningen.

Magnus Samuelsson var innan Let's dance flerfaldig vinnare av "Sveriges starkaste man", nio gånger deltog han och nio gånger vann han. Han har också vunnit "Världens starkaste man". Många gapade av förvåning när han offentliggjordes som dansare i TV4-succén Let's dance, men muskelknutten utvecklades under programmets gång tillsammans med danspartnern Annika Sjöö. Och till slut vann han hela tävlingen, i duell med Laila Bagge i finalen.

Nu går han vidare inom sitt nya område, med att medverka i showen Ladies night, ett koncept utarbetat av Martin Stenmarck med underhållning för bara tjejer.

– Exakt vad min roll kommer att bli är inte spikat än, men vi har pratat om några upplägg. Antingen kan man vara sig själv som man är eller så kan man göra lite satir av det, säger han till DT.

– Vi kommer att träffas snart för att dra upp riktlinjerna. Jag väntade ganska länge innan jag sa ja, för att se om tiden fanns. Vanligen tävlar jag i september, men eftersom jag slutat med det så finns tid till annat.

Samuelsson tycker att ska bli roligt att vara med.

– Jag tror att man skulle kunna göra något av att jag inte varit med i sådana sammanhang förut, säger han till DT.

Ny för i år är också artisten Andreas Johnson. Klara sedan tidigare är komikern Mikael Tornving, som deltog i Ladies Night 2007 och grundaren Martin Stenmarck, som har varit med varje år sen starten 2006.

Skrivet av: