Samuelsson ska lyfta Ladies night

Kraftpaketet showar vidare efter Let's dance.


För mindre än en månad sedan vann muskelberget Magnus Samuelsson danstävlingen Let's Dance, och hela svenska folkets hjärta. Han tycks ha fått mersmak på showbranschen, han har nu bestämt sig för att showa i Ladies night, avslöjar Dalarnas Tidningar.

– Det är ett roligt koncept, säger han till tidningen.

Magnus Samuelsson var innan Let's dance flerfaldig vinnare av "Sveriges starkaste man", nio gånger deltog han och nio gånger vann han. Han har också vunnit "Världens starkaste man". Många gapade av förvåning när han offentliggjordes som dansare i TV4-succén Let's dance, men muskelknutten utvecklades under programmets gång tillsammans med danspartnern Annika Sjöö. Och till slut vann han hela tävlingen, i duell med Laila Bagge i finalen.

Nu går han vidare inom sitt nya område, med att medverka i showen Ladies night, ett koncept utarbetat av Martin Stenmarck med underhållning för bara tjejer.

– Exakt vad min roll kommer att bli är inte spikat än, men vi har pratat om några upplägg. Antingen kan man vara sig själv som man är eller så kan man göra lite satir av det, säger han till DT.

– Vi kommer att träffas snart för att dra upp riktlinjerna. Jag väntade ganska länge innan jag sa ja, för att se om tiden fanns. Vanligen tävlar jag i september, men eftersom jag slutat med det så finns tid till annat.

Samuelsson tycker att ska bli roligt att vara med.

– Jag tror att man skulle kunna göra något av att jag inte varit med i sådana sammanhang förut, säger han till DT.

Ny för i år är också artisten Andreas Johnson. Klara sedan tidigare är komikern Mikael Tornving, som deltog i Ladies Night 2007 och grundaren Martin Stenmarck, som har varit med varje år sen starten 2006.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

1 timme sedan
Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

3 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.