Samuelsson klar för Göta kanal 3

Spelar en stor kille på motorcykel.


Sveriges starkaste man, Magnus Samuelsson, verkar satsa på att bli Sveriges folkligaste man. Han vann danstävlingen Let´s Dance, är till hösten aktuell i showen Ladies Night och satsar nu på en skådespelarkarriär. Samuelsson gör debut på vita duken som en av rollkaraktärerna i Göta kanal 3 - kanalkungens hemlighet.

Om två veckor är det dags för Samuelsson att visa sina färdigheter inom skådespelaryrket då filminspelningen börjar. En eller två dagars tevejobb är vad som väntar mångsysslaren.

– Jag ska spela en stor kille på motorcykel. Det är nog en sån roll som alla förväntar sig av mig, säger Magnus Samuelsson till Expressen.

Det är inte första gången Samuelsson blir tillfrågad om att medverka i en film då han tidigare blev erbjuden att spela mot självaste Russell Crowe i den stora filmen Gladiator. Men då tackade han nej.

– Jag hade väl inte järnkoll på det där. Men tanken var att jag skulle slåss antingen tillsammans med eller mot Crowe, säger han till Expressen.

Men nu har han alltså ångrat sig när det gäller skådespeleriet och ger sig sakta men säkert in i filmvärlden med sin medverkan i Göta kanal 3.

Magnus i Let´s Dance:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!