Fredag 16 Apr
Stockholm

Vem hade trott att Ryan Gosling kunde det här

Hunken är inte bara fenomenal på vita duken - han passar även perfekt som artist. Lyssna och bedöm själv.
Hunken är inte bara fenomenal på vita duken - han passar även perfekt som artist. Lyssna och bedöm själv. Foto: Stella Pictures/Faksimil YouTube

Hunken Ryan Gosling besitter oanade talanger. Något som en tidigare gömd film visar. Se den här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Medverkat i storfilmer

Gosling är en respekterad man i branschen. Bland annat har han medverkat i "Remember the Titans", "The Notebook", "Lars and the Real Girl", "Crazy, Stupid, Love", "Drive", "The Ides of March" och "The Gangster Squad".

Han började sin karriär i Disneys Mickey Mouse Club 1993. Där även Christina Aguilera, Britney Spears och Justin Timberlake startade sina blomstrande karriärer.

Ryan Gosling, 31, blir ständigt utsedd till en av världens hetaste män. Inte bara för sitt utseende, även för den enorma framgång han nått på vita duken. Men nu kan stjärnan damma av ännu en talang för världen att ta del av.

I en nypublicerad video visar han upp en annan sida av sig själv. Det är en 11-årig Gosling som 1991 sjunger "When A Man Loves A Woman" och sedan dansar en fartfylld koeografi tillsammans med sin syster på scen under en talangtävling.

Filmen som är inspelad av en familj publicerades nyligen på YouTube och visar alltså stjärnan innan han blev upptäckt och känd. Inspelningen hade legat och skräpat i familjens garage i flera år innan de insåg vem de egentligen hade på band.

Titta på den ursöta videon här, och gör om det om du kan:

Kommentera
Kopiera länk
Dela