Den brittiska dokusåpastjärnans rättegång pågår i skrivande stund.
1 av 3
Den brittiska dokusåpastjärnans rättegång pågår i skrivande stund.
Andrew Stone ska ha druckit flera groggar och sedan misshandlat sin flickvän.
2 av 3
Andrew Stone ska ha druckit flera groggar och sedan misshandlat sin flickvän.
Andrew Stone hävdar att han är oskyldig.
3 av 3
Andrew Stone hävdar att han är oskyldig.

Vägrade lyssna på musik – då ströps hon av Big Brother-stjärnan

Han har turnerat med artister som Britney Spears och Tina Turner och är även känd från Big Brother. Nu står han åtalad, misstänkt för att ha utsatt sin flickvän för en brutal misshandel.


Här är världens farligaste kändisar

Knivhugg, misshandel och skadegörelse – här är kändisarna du inte vill hamna i samma rum som. 

Läs mer här.

Dokusåpastjärnan Andrew Stone, 40, är mest känd för att ha varit med i brittiska kändisversionen av "Big Brother", och har även turnerat som dansare med artister som Britney Spears, Tina Turner och Kylie Minouge

Nu avslöjar tidningen Daily Mail att Stone är åtalad för att ha misshandlat och strypt sin flickvän. Det var den 30 januari tidigare i år som Andrew Stone, efter ha druckit fem dubbla vodkagroggar i sin lägenhet i centrala London, ska ha gått till brutal attack mot sin flickvän Claudia Cersosimo, 25.

Ville inte prata musik mitt i natten – då misshandlades hon

Stones galna vansinnesutbrott utlöstes när hans flickvän som var sjuk i influensa låg och vilade – och inte vaknade när Stone ropade på henne. Stone spelade musik på högsta volym och tjatade på sin sovande flickvän om att hon skulle komma och lyssna på musik tillsammans med honom. 

Han ville även anordna någon sorts frågesport och försökte tvinga henne att besvara frågor om de olika låtarna. När flickvännen sömndrucket och nyvaket förklarade att hon bara ville sova så såg Stone rött och gick till attack. 

"Han ströp mig så jag inte kunde andas"

– Han sa att om jag inte svarade honom så skulle han sparka ut mig från sängen. Han kastade bort mig från sängen och höll fast mina armar samtidigt som han ströp mig så jag inte kunde andas, berättar Claudia i rättegången, skriver Daily Mail.

Hon ska ha skrikit och bett honom att sluta, men Stone ska då ha fortsatt med sin brutala misshandel och ska bland annat ha slagit mot hennes högra öga. 

Till slut lyckades Claudia fly in i badrummet, och därifrån ringde hon polisen. 

Stone själv säger att han är oskyldig och att hans flickvän har åsamkat sig skadorna på egen hand. 

Andrew Stone dansar i en studio: 


/
/
Hot
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.