Det gick lite för fort för Lil Romeo.
1 av 5
Det gick lite för fort för Lil Romeo. - Foto: Stella Pictures, Faksimil Mediatakeout.com, Bilden är ett montage.
Romeo Miller, som dessutom är son till rapstjärnan Master P, var lite snabb på Instagram.
2 av 5
Romeo Miller, som dessutom är son till rapstjärnan Master P, var lite snabb på Instagram. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
Förutom musiken är Romeo skådespelare och basketspelare.
3 av 5
Förutom musiken är Romeo skådespelare och basketspelare. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
Han är även brorson till C-Murder och Silkk The Shocker.
4 av 5
Han är även brorson till C-Murder och Silkk The Shocker. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
År 2001 kom hans genombrott "My Baby".
5 av 5
År 2001 kom hans genombrott "My Baby". - Foto: Stella Pictures / Fallen Star, PacificCoastNews.com

Rapstjärnans tabbe – 
råkade twittra snoppbild

Hiphopartisten bjöd sina 330 000 följare på en rejäl överraskning.


Oralsex och kokain

Oralsex, knark, rasistskandaler och kraschade förhållanden – Twitter och Instagram har inte alltid varit ett plus för kändisarna. Nyheter24 listar de största Twitterskandalerna.  

Under gårdagen råkade rapstjärnan Romeo "Lil Romeo" Miller, 23, ut för en twittertabbe. Det var igår som han via sin Instagram råkade dela med sig av en sexig bild på sig själv där han poserar i kalsonger som avslöjade hans eh, paket.

Bilden låg bara upp ett kort tag, men av hans närmare 330 000 Instagramföljare hann i alla fall 9 151 personer gilla bilden innan han raderade den, skriver Mediatakeout.com. 

Inte första gången

Det här är inte första gången Lil Romeo råkar ut en för en bildskandal. I mars tidigare i år kunde Nyheter24 konstatera att han förmodligen kan stryka epitetet "Lil" från sitt artistnamn. Detta efter att en nakenbild på stjärnan började cirkulera på nätet. 

Sällskap av Rihanna och Bieber 

Romeo är i alla fall i gott sällskap. Det var inte längen sedan som skådespelerskan Alison Pill skulle skicka en nakenbild till sin fästman  – och råkade skicka den till hela världen, superstjärnan Rihanna har lagt upp sexbilder på Instagram som hon senare raderade, Justin Bieber har plockat bort sin rumpbild och artisten Chief Keef har delat med sig av en bild där han har oralsex. 

Romeo Miller ft. Valentino & Kyros "Hug Me Forever"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.