Söndag 16 Maj
Stockholm

Här shoppar Hollywoodstjärnorna i Stockholm

Det finns väldigt få bilder på paret tillsammans.
1 av 4
Det finns väldigt få bilder på paret tillsammans. Foto: Stella Pictures
Där fick paret med sig något de fastnat för.
2 av 4
Där fick paret med sig något de fastnat för. Foto: Twitter
Blake är mest känd från succéserien Gossip Girl som sänts på Kanal5 i Sverige.
3 av 4
Blake är mest känd från succéserien Gossip Girl som sänts på Kanal5 i Sverige. Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Ryan har medverkat i flera storfilmer, bland annat Green Lantern.
4 av 4
Ryan har medverkat i flera storfilmer, bland annat Green Lantern. Foto: Stella Pictures / Bruja/Jeff Steinberg

Det är kändistätt i huvudstaden. Efter att Justin Bieber, Bruce Springsteen och Bill Clinton har gett stjärnglans till Stockholm så är det dags för nästa Hollywoodbesök – i helgen sågs Blake Lively och Ryan Reynolds shoppa. – De pratade väldigt lågt och såg ut att inte vilja ha så mycket uppmärksamhet, berättar Sandra Tiverios för Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om paret

Ryan och Blake gifte sig 2012 under stort hemlighetsmakeri. Ryan hade sedan innan varit gift med Scarlett Johansson och Blake Lively har tidigare dejtat Leonardo DiCaprio och även sin motspelare Penn Badgley från Gossip Girl.

Under söndagen befann sig Hollywoodparet Blake Lively, 25, och Ryan Reynolds, 36, i Stockholm. Bland annat besökte det gifta paret inredningsbutiken Svenskt Tenn, där man även kan äta och som ligger ett stenkast från Stureplan. 

– De satte sig precis vid bordet bredvid oss och pratade väldigt lågt och såg ut att inte vilja ha så mycket uppmärksamhet. Hon tittade nästan inte upp eller över på någon annan under stor del av lunchen, vad jag kunde se, säger Sandra Tiverios till Nyheter24 och fortsätter:

– De pratade om någon soffa de tyckte väldigt mycket om. Det var lite kul när en äldre dam gick in i stolen hon satt på så att väskan flög i marken och damen förstod verkligen inte vems väska hon just hade ner.

Tiverios säger också att paret blev bjudna på lunchen av butiken. 

– De tackade mycket för det och så gick dem för att återigen kolla på möbler. Jag sprang på dem ett par gånger efter lunchen och fick lite leenden av dem båda. Hon var väldigt vacker och lång och samma med honom, han var väldigt snygg.

Köpte med sig svenskt hem

Lively är kanske mest känd som den fashionabla Serena Vanderwoodsen från succéserien Gossip Girl. Men vid besöket var stjärnan mer bekvämt klädd än vad tevetittarna är vana att se henne.

– Båda såg ut att vara väldigt vardagligt klädda. Hon hade sneakers och jeans, han hade jeansjacka som han matchade med ett par jeans, säger Sandra Tiverios. 

Paret gick inte hem tomhänta. Ett kvitto som via Twitter uppges ha Ryans underskrift visar ett köp på strax under 700 kronor.

Enligt uppgifter på Twitter ska paret även ha ätit middag på restaurangen Sturehof.

Tillsammans har paret medverkat i storfilmen "Green Lantern". Se stjärnorna göra en gemensam intervju här:


Kommentera
Kopiera länk
Dela