Det finns väldigt få bilder på paret tillsammans.
1 av 3
Det finns väldigt få bilder på paret tillsammans. - Foto: Stella Pictures
Blake är mest känd från succéserien Gossip Girl som sänts på Kanal5 i Sverige.
2 av 3
Blake är mest känd från succéserien Gossip Girl som sänts på Kanal5 i Sverige. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Ryan har medverkat i flera storfilmer, bland annat Green Lantern.
3 av 3
Ryan har medverkat i flera storfilmer, bland annat Green Lantern. - Foto: Stella Pictures / Bruja/Jeff Steinberg

Här shoppar Hollywoodstjärnorna i Stockholm

Det är kändistätt i huvudstaden. Efter att Justin Bieber, Bruce Springsteen och Bill Clinton har gett stjärnglans till Stockholm så är det dags för nästa Hollywoodbesök – i helgen sågs Blake Lively och Ryan Reynolds shoppa. – De pratade väldigt lågt och såg ut att inte vilja ha så mycket uppmärksamhet, berättar Sandra Tiverios för Nyheter24.


Mer om paret

Ryan och Blake gifte sig 2012 under stort hemlighetsmakeri. Ryan hade sedan innan varit gift med Scarlett Johansson och Blake Lively har tidigare dejtat Leonardo DiCaprio och även sin motspelare Penn Badgley från Gossip Girl.

Under söndagen befann sig Hollywoodparet Blake Lively, 25, och Ryan Reynolds, 36, i Stockholm. Bland annat besökte det gifta paret inredningsbutiken Svenskt Tenn, där man även kan äta och som ligger ett stenkast från Stureplan. 

– De satte sig precis vid bordet bredvid oss och pratade väldigt lågt och såg ut att inte vilja ha så mycket uppmärksamhet. Hon tittade nästan inte upp eller över på någon annan under stor del av lunchen, vad jag kunde se, säger Sandra Tiverios till Nyheter24 och fortsätter:

– De pratade om någon soffa de tyckte väldigt mycket om. Det var lite kul när en äldre dam gick in i stolen hon satt på så att väskan flög i marken och damen förstod verkligen inte vems väska hon just hade ner.

Tiverios säger också att paret blev bjudna på lunchen av butiken. 

– De tackade mycket för det och så gick dem för att återigen kolla på möbler. Jag sprang på dem ett par gånger efter lunchen och fick lite leenden av dem båda. Hon var väldigt vacker och lång och samma med honom, han var väldigt snygg.

Köpte med sig svenskt hem

Lively är kanske mest känd som den fashionabla Serena Vanderwoodsen från succéserien Gossip Girl. Men vid besöket var stjärnan mer bekvämt klädd än vad tevetittarna är vana att se henne.

– Båda såg ut att vara väldigt vardagligt klädda. Hon hade sneakers och jeans, han hade jeansjacka som han matchade med ett par jeans, säger Sandra Tiverios. 

Paret gick inte hem tomhänta. Ett kvitto som via Twitter uppges ha Ryans underskrift visar ett köp på strax under 700 kronor.

Enligt uppgifter på Twitter ska paret även ha ätit middag på restaurangen Sturehof.

Tillsammans har paret medverkat i storfilmen "Green Lantern". Se stjärnorna göra en gemensam intervju här:


/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

2 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.