Rihanna är redo att tända på.
1 av 4
Rihanna är redo att tända på. - Foto: CAMERA NEWS / CF
Röksugen, much?
2 av 4
Röksugen, much? - Foto: CAMERA NEWS / CF
Sångerskan vill legalisera marijuana.
3 av 4
Sångerskan vill legalisera marijuana. - Foto: CAMERA NEWS / CF
Helgen har varit rökfylld för sångerskan.
4 av 4
Helgen har varit rökfylld för sångerskan. - Foto: CAMERA NEWS / CF

Här röker Rihanna världens största joint

Sångerskan Rihanna älskar att röka gräs. Nu poserar hon stolt med de största jointarna vi någonsin sett.


Svenska artisterna rökte gräs på Grammisgalan

Mitt under prestigefyllda Grammisgalan ägnade sig bandet Labyrint åt att rulla och röka cannabis. Nu förklarar de varför. Läs mer här. 

Julafton kom tidigt i år för superstjärnan Rihanna, 25. I helgen gjorde hennes världsturné Diamonds World Tour nedslag i Amsterdam, Holland. Som de flesta vet är marijuana i princip lagligt i Amsterdam – och den drogliberala Rihanna kände förmodligen att hon landat i himmelen. 

De senaste dagarna har sångerskan publicerat en hel radda bilder där hon röker joints – den ena större än den andra. Till bilderna har stjärnan valt hashtaggen "Legalize it". 

I en intervju med brittiska Elle tidigare i år så berättade hon om varför hon väljer att publicera vågade bilder på sin Instagram.

– Jag lägger upp bilder där jag röker gräs för att berätta sanningen om mig själv. Jag har så mycket att tänka på, varför öka pressen och all skit genom att vara oärlig?, sa hon till Elle då, skriver Hollywoodlife.com. 

Hon tänker inte heller snåla på några detaljer. 

– Jag lägger upp allt från mitt liv på Instagram. Oavsett om jag röker gräs, är på en strippklubb, läser en psalm i bibeln eller hänger med min bästa vän som råkar vara Chris Brown, sa hon vidare. 

På tal om Chris Brown så roade sig även han kungligt när han gästade Amsterdam. I december 2012 postade han flera bilder där han puffade på tre jointar – samtidigt.  

Rihanna röker på: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!