Bröst, put och spänn – är det här Instagrams mest klyschiga poser?

Vad säger du - är det så här din feed ser ut?


Paraodier är ett säkert kort när det gäller att samla på sig visningar på Youtube. Tillsammans har de här två killarna i klippen nedan fått över en miljon visningar på sina. 

Vad tycker du - är det så här det ser ut när du sitter på bussen och går igenom dagens feed?

Sex typer av tjejer IG:


Fem typer av killar på IG:


/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

KG Hammar romandebuterar

2 timmar sedan
KG Hammar romandebuterar i höst. "Den längsta resan" ges ut i september och handlar om Dag Hammarskjölds sista flygresa – den som skulle kosta honom livet.

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

2 timmar sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

idag 06:06
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.