I Manchester kastade fansen chips och mat på henne.
1 av 3
I Manchester kastade fansen chips och mat på henne.
Rihanna passade på att skälla ut de skyldiga.
2 av 3
Rihanna passade på att skälla ut de skyldiga. - Foto: Gerald ORourke/Goff Photos LLP / KGC-81
Rihannas turné har kantats av skandaler.
3 av 3
Rihannas turné har kantats av skandaler. - Foto: Stella Pictures / Palace Lee, PacificCoastNews.com

Rihannas fans till attack – kastade "missil" av mat på stjärnan

Rihanna dök upp sent till sin konsert och publiken visade sitt missnöje genom att attackera stjärnan med chips.


Full Rihanna sjunger karaoke – se klippet här

Rihanna må låta fantastisk på scen – men när hon efter några drinkar rockar loss med en improviserad karaoke är det en helt annan visa. Läs mer och lyssna på egen risk här.  

Den senaste tiden har varit kämpig för Rihanna. Inte bara har kärleksrelationen med Chris Brown tagit slut. Även hennes karriär har fått några bakslag – framförallt under världsturnén Diamonds World Tour om hon i skrivande stund befinner sig på. Stjärnan har dykt upp flera timmar sent till sina egna konserter, har mimat till sina egna superhitsslagit ner ett fan med en mikrofon och har dessutom vid flera tillfällen blivit utbuad av fansen efter sitt dryga beteende. 

När hon under onsdagen besökte Manchester i England så var det dags igen. Rihanna dök upp rejält sent till sin spelning – och fansen var besvikna. 

Ja, vissa var så arga att de vidtog lite speciella åtgärder – nämligen en missil av mat och chips, skriver Radaronline.com.  

På ett videoklipp som vi kan se på Radaronline.com ser vi hur fans kastar upp mat och annat på scenen. Rihanna själv var inte så förtjust i publikens beteende. 

– Det finns bra galenskap, och dåligt galen. När du kastar upp skit här så är det verkligen ett misslyckande. Jag svär vid gud, lägg ner den där skiten. Seriöst? Chips? Chips?!, skrek Rihanna från scenen och gav publiken en uppläxning som hette duga.

Rihannas mentor Jay-Z sa nyligen i en intervju att han inte kan kontrollera hennes mer tvivelaktiga val.

– Jag kan inte kontrollera hur hennes liv ska bli, jag kan inte lägga mig i. Jag kan ge råd om jag blir tillfrågad och så är det med det. Jag kan komma med information, men livet måste få ha sin stilla gång, det måste få hända, sa Jay-Z, skriver Daily Mail.  

Rihanna skäller ut fansen efter att de kastat chips på henne: 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!