Jennifer Garner får ofta höra av sina fans att hon "är så mycket snyggare i verkligheten"
1 av 5
Jennifer Garner får ofta höra av sina fans att hon "är så mycket snyggare i verkligheten"
Keira Knightley blir ofta förväxlad med Anne Hathaway. – Är inte du Anne Hathaway?, frågar Keiras fans.
2 av 5
Keira Knightley blir ofta förväxlad med Anne Hathaway. – Är inte du Anne Hathaway?, frågar Keiras fans. - Foto: Evan Agostini
Jake Gyllenhaals fans verkar inte så intresserade av att veta vad han går runt och fnular på just nu. – De säger 'vi vill inte prata med dig – vi vill bara ta en bild med dig!'.
3 av 5
Jake Gyllenhaals fans verkar inte så intresserade av att veta vad han går runt och fnular på just nu. – De säger 'vi vill inte prata med dig – vi vill bara ta en bild med dig!'. - Foto: Evan Agostini
När Channing Tatum springer in i sina fans får han ofta ett önskemål. – Kan du säga hej till min dotter?, säger fansen och ringer sedan upp sina döttrar i FaceTime.
4 av 5
När Channing Tatum springer in i sina fans får han ofta ett önskemål. – Kan du säga hej till min dotter?, säger fansen och ringer sedan upp sina döttrar i FaceTime. - Foto: Nathan Denette
Reese Witherspoon får ofta höra "Du är min bästa vän och du vet inte ens om det!".
5 av 5
Reese Witherspoon får ofta höra "Du är min bästa vän och du vet inte ens om det!". - Foto: Nathan Denette

"Du är mycket snyggare i verkligen" – nu berättar stjärnorna vad fansen säger till dom på gatan

Vad får kändisarna höra när deras fans kommer fram på gatan?


Gillar inte sina fans

En kändis som inte är särskilt förtjust i sina fans är sångerskan Ariana Grande, som hoppas att "alla fans bara går och dör".

Läs mer här.  

Att vara kändis och strosa runt på stan innebär att du med största sannolikhet lär springa in i några fans som gärna vill stanna och ta en autograf och kanske en selfie. 

Nu har tidningen Vanity Fair frågat superstjärnor som bland annat Jennifer Garner, Al Pacino, Channing Tatum och Keira Knightley vad de oftast får höra från sina fans. 

Allt från att de är snyggare i verkligheten till att bli förväxlade med andra skådiskollegor hör till vardagsmat för stjärnorna.

Se klippet nedan: 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!