De här bilderna la Christy Mack själv ut på sin Twitter efter misshandeln.
1 av 5
De här bilderna la Christy Mack själv ut på sin Twitter efter misshandeln.
Hennes ex-pojkvän War Machine var på rymmen i åtta dagar efter misshandeln. Nu står han åtalad.
2 av 5
Hennes ex-pojkvän War Machine var på rymmen i åtta dagar efter misshandeln. Nu står han åtalad.
Christy är på väg att bli helt återställd.
3 av 5
Christy är på väg att bli helt återställd.
Christy Mack.
4 av 5
Christy Mack.
Christy Mack.
5 av 5
Christy Mack.

MMA-stjärnans försvar: Christy Mack kunde inte bli våldtagen – för hon är porrstjärna

MMA-stjärnan War Machine misshandlade och våldtog sin ex-flickvän Christy Mack. Hans försvar i den pågående rättegången är det sjukaste vi har hört.


MMA-stjärnan Jonathan Paul Koppenhaver, eller War Machine som han kallas, misshandlade sin ex-flickvän Christy Mack brutalt i augusti 2014.

"Jag trodde att jag skulle dö"

Christy hade 18 brutna ben kring ögonen och hennes näsa var bruten på två ställen. Hon fick flera tänder utslagna, bröt ett revben och hennes lever punkterades efter att Koppenhaver sparkat henne.

Koppenhaver knivhögg även Christy i både örat och huvudet med en slö kniv.

– Jag trodde att jag skulle dö, berättade Christy då.

Koppenhaver tog även hennes mobiltelefon och ställde in alla hennes planer för helgen – allt så att ingen av hennes vänner skulle oroa sig över henne.

– Han lämnade mig blödande på golvet och gick ut till köket. Jag hörde hur han rotade genom mina lådor, och antog att han skulle hitta en ny, vassare kniv för att döda mig. Jag sprang ut genom bakdörren och sprang runt, naken, och knackade på flera dörrar. Till slut öppnade en granne och jag kördes till sjukhuset.

Christys väg för att bli helt återställd har varit lång. Det har krävts flera komplicerade operationer men hon blir sakta men säkert bättre.

Nu äger rättegången mot Koppenhaver rum i Las Vegas, och Koppenhaver står åtalad för bland annat grov misshandel och våldtäkt.

Koppenhavers advokat Brandon Sua verkar inte vara skitsmart. Brandon menar i sitt försvar att eftersom Christy jobbar som porrskådis så kan hon alltså inte bli våldtagen.

"Hon har en önskan om, och accepterar speciella sexuella aktiviteter utanför normen", sa Brandon, skriver Cosmopolitan.

Både åklagaren och domaren ifrågasatte starkt Brandons sexistiska resonemang.

– Du kan inte dra den slutsatsen, sa distriktsåklagaren Jacqueline Bluth.

Skrattade i rätten

När Brandon pratade i rätten så passade Koppenhaver på att kasta iväg en slängkyss till distriktsåklagaren. Han fick då en rejäl utskällning av domaren.

Det här är inte första gången Koppenhaver beter sig som en riktig idiot i rätten. När Christy Mack beskrev sina skador i rätten så skrattade Koppenhaver under hela vittnesmål, skriver Cosmopolitan.

/
/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!