Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kristen Stewart kommer ut – berättar om kärleken till flickvännen

- 28/07/2016, 12:31 -
Alicia Cargile och Kristen Stewart i Los Angeles i maj 2016.
1 av 3

Alicia Cargile och Kristen Stewart i Los Angeles i maj 2016.

Stella Pictures / Stella Pictures

Kristen Stewart öppnar upp sig om parets kärlek.
2 av 3

Kristen Stewart öppnar upp sig om parets kärlek.

Stella Pictures / Stella Pictures

Kristen är lyckligare än på länge.
3 av 3

Kristen är lyckligare än på länge.

Stella Pictures / Stella Pictures

Kristen Stewart berättar hur hennes liv ändrades efter att hon började dejta sin flickvän Alicia Cargile.

"Twilight"-stjärnan Kristen Stewart, 26, brukar inte berätta särskilt mycket om sitt kärleksliv för tidningarna. Men i en intervju med brittiska Elle så öppnar Kristen upp sig – och avslöjar för första gången allt om känslorna för sin flickvän Alicia Cargile.

– Jag är bara så kär i min flickvän. Vi har gjort slut några gånger och blivit ihop igen, och den här gången så tänkte jag "äntligen, jag kan känna igen", säger Kristen till Elle.

Tidigare dejtade Kristen sin skådespelarkollega Robert Pattinson, 30. Deras relation fick ett abrupt slut år 2012 efteratt hennes otrohetsaffär med regissören Rupert Sanders, 45, uppdagades.

I Elle berättar Kristen om varför hon väljer att nu vara mer öppen om sitt privatliv.

– När jag dejtade en kille så gömde jag allt jag gjorde, för allt som var personligt kändes som att det blev trivialiserat, så det gillade jag inte. Vi blev som figurer som placerades i fåniga serietidningar. Jag tänkte "Det där är mitt, du gör min relation till något som den inte är". Jag gillade inte det, säger hon.

Sommaren 2015 började Kristen och Alicia dejta varandra. Och då blev saker och ting annorlunda. I intervjun med Elle berättar hon att vändningen blev Alicia.

– Det förändrades när jag började dejta en tjej. Då tänkte jag "om jag gömmer det här så visar det att jag skäms över det eller inte är med på det", så jag ändrade på hur jag beter mig offentligt. Det öppnade upp mitt liv och jag är mycket lyckligare, säger Alicia till Elle.