Carolina Gynning
Kändisarna vars skönhetsoperationer inte gått som planerat. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund/Instagram/STELLA Pictures/Marius Gulliksrud

Kändisarnas misslyckade operationer: "Fick bröst i rumpan"

Silikonbröst i rumpan, cancerframkallande implantat, förlängning av benen och spruckna bröst. Det är svårmissat att kända profiler gillar skönhetsoperationer – men alla ingrepp har inte gått som planerat.


Utöver att de är kända profiler har bland annat Margaux Dietz, Paulina "Paow" Danielsson, Carolina Gynning och Josie Capllonch något gemensamt – de har nämligen varit med om misslyckade skönhetsingrepp. Det är allt från spruckna bröst, förlängning av ben och farliga implantat. 

Margaux Dietz behöva ta ut sina implantat. Bildkälla: Youtube

Margaux Dietz implantat var cancerframkallande

Margaux Dietz har svävat i medias blåsväder ett flertal gånger, bland annat när hennes bok "Arnold reser till Sydafrika" kritiserades för rasism. Men även när hon publicerade en Youtube-video på en utslagen och blodig man utanför sin lägenhet. Det var så pass illa att en polisutredning utredde henne för olaga integritetsintrång, men utredningen lades senare ner. 

Förutom alla tuffa skandaler som Margaux Dietz varit tvungen att gå igenom behövde hon i januari 2022 ta ett nytt tufft beslut. Det var över tio år sedan som Dietz opererade sina bröst större. För ungefär två år sedan berättade hon att det var tvunget att plocka ut implantaten, eftersom de var farliga och kunde vara cancerframkallande. 

Hon var förfärad över att ingen hade kontaktat henne och sagt att hon behövde ta ut implantaten.

– Jag är faktiskt väldigt upprörd över att ingen har hört av sig och sagt att jag måste ta ut dom, det känns ju helt sjukt att ingen har gjort det. Jag har ju ammat med dom, ja ni fattar, sa Dietz i en vlogg vid tidpunkten. 

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: Instagram. Bilden är ett montage.

Paulina "Paow" Danielssons misslyckade rumpinlägg

Det är ingen hemlighet att dokusåpadrottningen Paow gillar skönhetsoperationer, så pass att hon kallar det för ett intresse. 

– Vissa gillar att träna eller ha andra intressen. Jag gillar skönhetsingrepp och tycker att det är kul att förändra mitt utseende. 

Under sina 30 år på planeten jorden har hon bland annat hunnit med bröstoperationer, brazilian buttlift, trådlyft, fillers i läppar, kindben och haka, flertalet operationer av näsan och ett så kallat "fox eye". Det har heller inte gått att missa hennes resa till Turkiet där hon fixade ett så kallat "Hollywood smile" där man filar ned sina egna tänder och ersätter med kronor. 

Trots ett brazilian buttlift var Paow inte nöjd, utan valde att lägga in inlägg i bakdelen förra året. Det räckte helt enkelt inte med det första skönhetsingreppet – en ny operation var tvungen att ske.

Carolina Gynning. Bildkälla: STELLA Pictures/Göran Granlund/Robert Eklund. Bilden är ett montage.

Carolina Gynnings bröst sprack efter vild natt

Konstnären, poddaren och Youtubern Carolina Gynning har också varit med om en skönhetsoperation som gick åt skogen. I ett poddavsnitt av "Gynning och Berg - Hittar sig själva" från april 2022 berättade hon hur ett vilt samlag med en brittisk maffiaboss slutade i katastrof och ett bröst sprack

I avsnittet tog Gynnings kompanjon Carina Berg upp en händelse från Gynnings liv, där en het natt med en dåvarande fling slutade med att ett bröst punkterades. När Gynning vaknade dagen därpå hade hennes ena bröstimplantat tömts helt. 

Allt löste sig dock. Hon fick pengar från maffiabossen, gick till en ny klinik och fick det tömda implantatet utbytt. 

Josie Capllonch i "Intimt med Björken" 2021. Bildkälla: Youtube

Josie Capllonchs rumpa försvann

Många känner antagligen igen Josie Capllonch från Paradise Hotel. Hon medverkade i programmet för första gången 2019 – något som slutade i en stor succé.

Josie har spenderat flera hundra tusen kronor på skönhetsoperationer. Hon har bland annat opererat brösten flera gånger, gjort ett brazilian buttlift och använder botox och fillers flitigt. Men det finns en operation hon ångrar, nämligen sitt brazilian buttlift. I "Intimt med Björken" berättade hon glömmer bort att hon gjort det.

– Man fettsuger sig överallt så sprutar man in det i rumpan. Men nu har det ju försvunnit då jag älskar att träna. Så det var ju åt helvete onödigt. Det gör jävligt ont så jag skulle aldrig göra det igen, sa Josie till Martin Björk.

Sophie Elise Isachsen. Bildkälla: STELLA Pictures/Marius Gulliksrud

Sophie Elise fick bröstimplantat på fel ställe

Över till en annan misslyckad operation i kändisvärlden, där huvudpersonen är den norska bloggaren, artisten och influencerprofilen Sophie Elise Isachsen. 

För ungefär tio år sedan åkte den norska influencern till Istanbul för att göra en rumpoperation. Vid tidpunkten skrev hon på sin egen blogg att hon gjorde den för att det var "billigt". Det resulterade i att hon fick bröstimplantat i rumpan.

"Jag vet inte ens hur jag ska lägga fram det här men jag kommer bara säga det – det visar sig att jag har gått runt med bröstimplantat i min rumpa sedan min operation i Turkiet. Det är inte bara helt galet utan även extremt farligt. Jag kan knappt föreställa mig hur många unga tjejer som har samma sak utan att ens veta om det. Jag skäms men mest är jag arg att det är så här dom gör affärer...för att det är billigare?", skrev hon på sin Instagram.

Theresia Fischer tvingades till benförlängningsoperation

Den tyska modellen och influencern Theresia Fischer från Hamburg betalade 1,8 miljoner kronor för att förlänga sina ben – något som hon starkt ångrar. Den idag 31-åriga profilen opererade in teleskopiska ställningar i smalbenen när hon var 24 år, som gjorde att benen långsamt sträcktes ut för att bli längre. Detta efter påverkan av hennes 60-åriga ex-pojkvän.

I en intervju med The Sun berättade hon att hon innan operationen var nöjd med sin kropp, hennes ben är nu 14 centimeter längre. Idag ångrar hon att hon lät sig manipuleras av pojkvännen.


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

1 timme sedan
Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

1 timme sedan
Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

1 timme sedan
Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.