- Foto: Instagram/Oliver Ingrosso & Stella pictures

Miljonregn över Wahlgren-familjen – men hen tjänar mest

Det går ingen nöd på familjen Wahlgren-Ingrosso. Men vem tjänar egentligen mest? Det har Nyheter24 tagit reda på.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Att det går bra för familjen Wahlgren-Ingrosso är det ingen tvekan på. Den ena framgången avlöser den andra och det ger ordentligt klirr i kassan.

Under våren har svenska folket kunnat se Pernilla Wahlgren, 56, i juryn på TV4:s Masked Singer och sonen Benjamin Ingrosso, 26, har hyllats för såväl sin nya musik som klädstil. 

Med andra ord så tutar framgångsagan på för familjen. Men trots det är det är en person som tjänar ordentligt mycket mer än resten av familjen.

Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens miljoner 

Pernilla Wahlgren syns i tv-rutan när hon står på Allsångs-scenen och i den egna reality-serien Wahlgrens värld. Man kan också höras henne i den uppskattade podden Wahlgren & Wistam. Men hur ser det ut med ekonomin?

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av hade hon 2022 en fastställd förvärvsinkomst på 837 300 kronor. Det motsvarar en månadslön på 69 775 kronor. Hon hade dock ett underskott av kapital på 765 776 kronor. 

Pernilla Wahlgren är också delägare i Picadill Production AB, som 2022 omsatte 29,7 miljoner kronor. Bolagets tillgångar beräknades uppgå till 45 miljoner kronor. 

MISSA INTE: Oscar Zias kryptiska svar – tackade han nej till att bli “Allsång på Skansen”-programledare?

Pengarregn över Oliver Ingrosso

Storebrorsan Oliver Ingrosso, 34, håller sig mer i köket än i rampljuset. Han driver restaurangen Olli Ristorante på Norrmalm i Stockholm och har även skrivit en kokbok. 

Enligt uppgifter från skatteverket hade han 2022 en fastställd förvärvsinkomst på 542 000 kronor. Det ger en månadslön på 45 166 kronor. 

Han har även två bolag. Bolaget Manaton AB jobbar med artistisk verksamhet och hade 2022 tillgångar på 788 000 kronor. Hans andra bolag, Festivus Jakobsbergsgatan 21 AB som bedriver restaurangverksamhet, omsatte samma år 28 miljoner kronor. Bolaget har tillgångar på 12,9 miljoner kronor. 

LÄS MER: Oliver Ingrosso chockar med sin nya macka: "Tänkt på det i flera år..."

Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso, Theo Wahlgren & Pernilla Wahlgren 2016. Foto: Stella Pictures

Så mycket tjänar Benjamin Ingrosso

Artisten Benjamin Ingrosso går i sin mors fotspår och trivs i rampljuset på scenen. Han har nyligen varit på Europa-turné och i våras vann han pris på Elle-galan för bäst klädda man. 

Enligt uppgifter från skatteverket hade Benjamin Ingrosso en fastställd förvärvsinkomst på 77 200 kronor, under 2022. Det ger en månadslön på 6 433 kronor. Men trots den blygsamma inkomsten hade han ett överskott av kapital på hela 795 195 kronor. 

Hans bolag Giggit AB, redovisade 2022 en omsättning på 3,4 miljoner kronor och en vinst på 1,9 miljoner kronor. Tillgångarna beräknades uppgå till 7,9 miljoner kronor. 

LÄS MER: Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

Bianca Ingrossos förmögenhet 

Men det är en familjemedlem vars inkomst sticker ut ordentligt.

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 29, går det ingen nöd på. Enligt handlingar från skatteverket hade hon 2022 en fastställd förvärvsinkomst på 1 576 200 kronor. Det motsvarar en månadslön på 131 350 kronor. Hon hade även ett underskott av kapital som landade på 404 704 kronor.

Även Bianca Ingrosso driver bolag. Bolaget Bianca Ingrosso AB, omsatte 2022 29,5 miljoner kronor, vilket Breakit var först att rapportera om. 

MISSA INTE: Därför använder Bianca Ingrosso ALDRIG underkläder 

/
/
/