Torsdag 27 Jan
Stockholm

Romansrykten i Harry Potter

I en intervju avslöjar Rupert Grint sina innersta känslor för Emma Watson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det som många misstänkte stämmer allt för väl. Att kärlek börjar med bråk är ju inte helt fel, inte heller på filmduken. Något som Rupert Grint och Emma Watson som spelar de trätande trollungarna Rob Weasley och Hermione Granger, verkar vara ett ypperligt exempel på.

För i en färsk intervju erkänner 19-årige Grint det alla fans velat höra så länge. Han är kär i Emma Watson. Och inte nog med det, han avslöjar också att Daniel Radcliffe också varit lite smått förälskad i Watson. Ett triangeldrama med andra ord.

– Många tror att det är något på gång mellan mig och Emma för att jag kommer att kyssa henne på film snart, säger Rupert Grint enligt FHM och fortsätter:

– Jag ska vara ärlig med er. Det är inget som jag tycker är jobbigt. Emma är en vacker tjej. Har Daniel eller jag någonsin stött på Emma? Ja, hon är ganska populär i filmteamet. Och till vem som varit mest kär i henne - jag eller Radcliffe - säger jag helst inte.

Det verkar alltså som fansen och alla andra får ta till de kommande filmerna. Något som möjligtvis smittar av sig i verkligheten. Den som lever får se.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela