Lördag 27 Nov
Stockholm

Träffa Nyheter24:s nya filmbloggare

Daniel S Ogalde är Nyheter24:s nya filmbloggare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Hur känns det att börja blogga?

– Grymt spännande och kul men också ångestfyllt. Känns som att jag skaffat barn... ofrivilligt. Nu ska man leva upp till Hans Wiklund också. Han är snygg, smart och har en supermodell till fru... vad fan har jag?

Vad kommer du att bjuda på i din blogg?

– Mycket opretto filmsnack. Film är allmängiltigt och något som rör och berör alla. Själv älskar jag när det blir diskussioner och vitt skilda åsikter så vill veta vad mina en, två läsare tycker. I övrigt en del skvaller, roliga kändisbilder och schyssta klipp.

Det blir ju en hel del tävlingar...

– Yes, genom livet har jag alltid försökt köpa mig fördelar, vänskap och kärlek... tänkte tillämpa samma taktik här med läsarna. Är lite stolt över de signerade Harry Potter-filmerna som jag lyckades skaffa. Så in och tävla nu för fan!

Du har ju intervjuat en hel del filmstjärnor i dina dagar. Vem av dem har varit absolut gulligast?

– Så många har det kanske inte varit men Michelle Monaghan var absolut skönast medan Weasley-tvillingarna var trevligast. Den ena dejtmaterial och de andra polarmaterial.

....Och vem har varit riktigt dryg?

– Det har aldrig hänt att någon varit riktigt dryg men Patrick Dempsey var jävligt tråkig när han skulle promota sin romcom ”Made of Honor”. Snackade som att det var Oscarsmaterial när alla visste att det är en dussinrulle. Lite självdistans tack!

Vilka filmer ser du fram emot i höst/vinter?

– "Inglorius Basterds" har jag redan sett så den vet jag är något att se fram emot och trots att det är M Night Shaymalan som regisserar så kanske det kan bli lite kul att se "The Last Airbender". James Camerons "Avatar", Disneys superhyllade "Upp", svenska succéuppföljaren "Flickan som lekte med elden" och så klart min absoluta favorit ”Till vildingarnas land”... blev lite många kanske.

Årets hittills bästa rullar?

– "Twilight" självklart! Nej, skämt åsido. "Watchmen", "Benjamin Button" "Inglorius Basterds", "Låt den rätte komma in" och den fina pärlan "I taket lyser stjärnorna". Men så klart är de för många att ens nämna.

KOLLA IN DANIELS FILMBLOGG HÄR!

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela