Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gynnings doft är här

Nöje | 28/08/2009 16:43

Söt, sprudlande och busig. Nu är det augusti och parfymen finns i hyllorna.

På den långa lista på kvinnor som släppt egna parfymer fördes i slutet av förra veckan ännu ett namn in. Ett svenskt. Paris Hilton, Beyoncé, Britney Spears, Christina Aguilera, Naomi Campbell och nu - Carolina Gynning.

Carolina Gynning har helt lyckats tvätta bort sin forna Big Brother-stämpel och gjort sig ett namn som teveprofil, författare och vass bloggare.

Med noter som viol, lime, persika och cederträ ska hennes parfym Go girl dofta "girlie".

Samarbetet mellan Carolina Gynning och Scandinavian Cosmetics började för drygt ett år sedan. Lika länge har parfymens process fram till pressrelease pågått.

Carolina Gynning har presenterat dofter hon gillar, Scandinavian Cosmetics har försökt komponera ihop häxblandningen till någonting som fungerar på marknaden.

Carolina Gynning har tidigare sagt att hon gillar tunga dofter, att hon har många favoriter och gärna kan använda tre olika, efter varandra, på en och samma dag, skriver Malin Crona för DN.

Carolina Gynning har tidigare även sagt att flaskan skulle "vara rund som hennes rumpa".

Parfymens toppnot består av lime och viol, hjärtat av apelsinblomma, persika och ros och basen av mysk, mandel, cederträ och sandelträ.

Från och med i fredags går det att köpa Carolina Gynnings parfymflaska i sminkdisken, rund som en rumpa.

Skrivet av: