Transa lanserar dyr parfym

USA:s största transa lanserar sin egen parfym. Dyrt.


Hon är känd för att vara sig själv - en transa. Amanda LePore har opererat sig till oigenkännlighet. Hon ser mer ut som en uppumpad barbaradocka än en vanlig kvinna.

Men i vilket fall är hon känd. Och vad gör kända människor? Jo, de lanserar parfymer. Vilket USA:s största transa, Amanda LePore, nu också gör. Och är man transa är det dekadent lyx och flärd som gäller. Då är det också självklart att flaskan ska kosta sin slant.

Inte mindre än 950 dollar eller dryga 7 500 kronor får man hosta upp för flaskan. Kanske värt med tanke på att den är gjord av Swarowski-kristaller, enligt Tmz.

Kolla in bildspelet ovan för fler foton av Amanda LePore. Känsliga läsare varnas.

Se mer om Amanda LePore:

Skrivet av:

Senaste nytt

"American hustle"-duo i ny spionfilm

Skådespelaren Ryan O’Neal död – blev 82 år

igår 23:22
Den Oscarsnominerade skådespelaren Ryan O’Neal har avlidit, 82 år gammal. Mest känd är han för en rad filmer från 1970-talet som "Love story", "Paper moon", "Go’dag yxskaft" och "Barry Lyndon".

Programledaren Victoria Dyring om att åldras: "Klok och cool"

igår 22:52
Hur mycket vet du egentligen om vetenskapsjournalisten och programledaren Victoria Dyring? Nyheter24 har samlat allt du kan tänkas vilja veta: uppväxten, vetenskapen och barnen.

Masha Gessen efterlyst av rysk polis

igår 21:48
Rysk polis har satt den kända exilförfattaren och Putinkritikern Masha Gessen på sin lista över efterlysta.

Grate satsar på kvalitet – får Naglerpriset

igår 20:16
Hon har bidragit till två Nobelpris och kämpat för den översatta kvalitetslitteraturen. Nu får Elisabeth Grate Naglerpriset för sin förläggargärning.

Djupare budskap i nya "Squid game"

igår 18:04
Länge gick det trögt med manusskrivandet för "Squid game"-skaparen Hwang Dong-hyuk, men nu pågår inspelningen av den andra säsongen av succéserien enligt plan.