Lindsays modekred står på spel i Paris

Hollywood ratar hennes visning på modeveckan. Obefogat enligt experterna.


På söndag är det modevisning med Lindsay Lohans nya kollektion för Emanuel Ungaro. Och hon verkar trivas på modeveckan där hon i dagarna setts ute mer välklädd och välmående än på länge. Stolt som hon var kunde hon inte bärga sig från att få bjuda in sina vänner i Hollywood.

"@mileycyrus är du i Paris i veckan? Skulle du vilja komma till Emanuel Ungaros visning för den nya kollektionen som jag designat?"

Men Miley svarade aldrig på twittermeddleandet, skriver 3a.

Skepsisen var stor när Lindsay nyligen presenterades som modehusets Ungaros konstnärliga rådgivare. Ihop med Ungaros chefsdesigner Estrella Archs har hon knåpat ihop kollektionen på bara tre veckor.

– Lindsay bar en Ungaro-rock redan som 13-åring, säger Ungaros VD Mounir Moufarrige som handplockade Lindsay.

Moufarrige kan bevisligen sina saker då han var den som tog Stella McCartney till Chloé. Gästspelet är inte någon pr-kupp utan ett givande och tagande som kan jämföras med modellen Helena Christensens samarbete med Odd Molly.

– Kändisar i dag drar till sig uppmärksamhet. Och att ha en så rask, dansande, swingande och livfull docka kommer att, hoppas vi, sänka Ungaros åldersgrupp, men ändå behålla dess DNA, säger Moufarrige till New York Times.

Att valet föll på Lohan beror på att hon var gästdomare i modeprogammet Project Runway. Där gjorde hon ett stort intryck på Tim Gunn som blev imponerad av filmstjärnans koll.

– Jag var glatt överraskad av hur extremt kunnig inom mode och hur vältalig Lindsay Lohan var. Särskilt med tanke på att hon är väldigt ung och har porträtteras på sätt som inte är så smickrande, säger Tim Gunn till New York Magazine.

Så varför ska Lindsay bry sig om en 16-årig tevestjärna när hon har hela Paris under sina fötter. Fortsättning följer på söndag.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".