Lohans inbrottstjuv även langare?

En av Hollywoods största partydjur har haft otur med sin kran.


Nick Prugo, 18, har arresterats för inbrottet i Lindsay Lohans hem i Hollywood Hills efter att ha synts på tre säkerhetskameror utanför huset.

Flera som arbetade under inspelningen med Lohans floppfilm Labor Pains säger att de har sett Prugo hänga runt på inspelningen. Ett vittne säger att Prugo hälsade på Lohan hela tio gånger skriver, skriver TMZ.

Fakta som blir extra intressant då Prugo är tidigare dömd för kokaininnehav i våras. Då dömdes han till att genomgå ett drogprogram. Något Lohan gjort flera gånger. Vad var egentligen Lohan och Prugos relation?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

3 timmar sedan
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.