Torsdag 5 Aug
Stockholm

Bingo Rimér utmanar Doggelito i K1

Flickfotografen Bingo Rimér ger sig ut i media för att få rapparen Dogge Doggelito att anta utmaningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var meningen att K1-galan som kör igång den 20 november i Hovet, skulle figurera två kändiskämpar. Nämligen Bingo Rimér och Dogge Doggelito som skulle mötas på ringen. Men Latin Kings-rapparen har nu hoppat av jippot.

– Det är något tjafs dem emellan. Bingo är på. Men Dogge drar sig ur. Det var han som ville fajtas från början, nu törs han inte. Jag kan inte se det på något annat sätt, säger konferencieren Paolo Roberto enligt Expressen.

Efter Dogges tillbakadragande så har Bingo Rimér valt att gå ut i media för att få rapparen att anta utmaningen.

– Dogge utmanade ju mig från början. Jag förstår om han är orolig. Det är väl inte så mycket cred ute i förorten att förlora mot en enkel flickfotograf som jag. Men jag vill verkligen att den här matchen ska bli av. Jag har ju börjat träna och är grymt sugen.

Men trots Paolo Robertos och Bingo Rimérs pikar så har Dogge Doggelito en helt annan förklaring till att han valt att avstå kampsportsgalan.

– Det blev ingenting. Det är inställt. Jag har fått ett annat erbjudande. Jag hade en förfrågan, men den har jag inte hoppat på. Jag vill inte vara med där. Jag har inget där att göra. Jag har ett annat jobb då som är bättre betalt, säger han enligt Expressen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela