Lördag 8 Maj
Stockholm

Kissie: Katrin är en bitterkärring

I ett kort men överkaxigt inlägg går Kissie till attack mot Katrin Zytomierska.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det blev ett regelrätt masskrig i bloggosfären när Katrin Zytomierska gick ut och hotade Kissie. Anledningen var att pojkvännen Bingo Rimér i reklamsyfte ville skicka över kläder till Kissie från sitt företag sexy.se.

"KISSIE OM DU RÖR VID BINGOS MYSDRESS SÅ KOMMER JAG ATT FÖRFÖLJA DIG TILLS DU BLIR TVUNGEN ATT LÄGGA NER DIN BLOGG. FATTAR DU DET! JAG KOMMER INTE ATT GE MIG FÖRRÄNS DU BLIR HELT KNÄCKT. JAG KOMMER ATT KROSSA DIG! På bloggen alltså. Det här är inget personligt hot. Du ska inte vara rädd. Jag vill inte skada dig. Jag vill bara inte ha dig i min närhet. Precis som med svininfluensan vill jag undvika dig", skrev Katrin Zytomierska i sin blogg.

Något som fick självaste Carolina Gynning att ge sig in i diskussionen med ett öppet brev till Katrin.

"Katrin, du vill inte synas med din blogg tillsammans med oss ?..Katrin vi vill inte synas med dig! Go Kissie Go!".

Men nu ger huvudpersonen Kissie som uppenbarligen orsakat sådant rabalder, svar på tal. I ett vasst inlägg kallar hon Katrin för "en bitterkärring!". Under rubriken "Saker som inte bara sker" skriver hon i sin blogg:

"Katrin Schulman anses vara en snygging! Ja, du vet snygging Katrin?, ja så kommer det låta framöver! Glöm "Katrin, bitterk*rringen som är Polack?", nej för hon är en riktig bejb! Perfekt att hon är tillsammans med Bingo Rimer, han kanske frågar henne tillslut om hon vill vika fettet i något uppslag?! Håller tummarna!!".

Den stora frågan är vad Katrin Zytomierska svarar på detta.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela