Lördag 23 Okt
Stockholm

Sienna: Vi har gjort slut

Nu bekräftar hon att skandalförhållandet är över.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Spekulationerna är över. Sienna Miller går ut i amerikanska skvallertidningen Us Magazine och bekräftar splittringen mellan henne och mångmiljonären Balthazar Getty. Hon passar också på att ge en känga åt de många skriverierna om skandalromansen. Ghetty var fortfarande gift då bilder på en toppless Sienna som kysste Ghetty kablades ut.

– Jag är singel för tillfället, och jag är nöjd med det. Det är skönt att inte ha ett förhållande som pressen ständigt vill detaljgranska och diskutera. Jag gillar läget ed att vara för mig själv.

Balthazar får nu finna sig i att stå ensam. Han fick gå ut offentligt med sin separation från sin fru i och med att bilderna på honom och nakna Sienna trycktes upp i tidningarna. Han berättade då att han och hans familj hade skämts otroligt mycket över händelserna.

Sienna gick snabbt över till Ghetty efter att ha brutit upp med brittiska skådespelaren Rhys Ifans, som då dränkte sorgerna efter Sienna genom att åka till Ibiza och supa sig redlös flera kvällar i rad.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela