Sienna dumpas av miljardären

Han har fått nog av hennes vilda festande.


Han – en gift multimiljardär och flerbarnspappa med grå tinningar. Hon – en hyllad skådespelerska med ett trassligt förhållane bakom sig. Turerna runt kädisvärldens hetaste snackispar Sienna Miller och Balthazar Getty har varit många sedan deras affär avslöjades i somras. Sienna har anklagats för att vara en "homewrecker" och Siennas hus i London har sprejats med ordet "hora".

Det hindrade inte Sienna och Balthazar att åka på en romantisk semester. Men nu har Balthazar Getty fått nog av Sienna Miller och hennes festande, skriver Daily Mail. Bråken om hennes sena och många nätter verkar ha blivit för många för Getty som själv är nykter alkholist och före detta narkoman. Getty är fortfarande gift med sin fru Rosetta, 38. Deras barn saknar han även något enormt.

– Han lovade Sienna guld och gröna skogar men han har inte hållit något han lovat. Han har inte gjort ett jota och den utlovade skilsmässan från hans fru kommer Sienna aldrig att se skymten av, säger en källa till Daily Mail.

Dubbelspelet från Gettys sida är totalt. På paparazzibilder myser han med en topless Sienna på en italiensk badstrand. Samtidigt har han desperat bett sin fru att ta tillbaka honom.

– Sienna är helt paranoid just nu. Hon är hemskt orolig över att han kommer att gå tillbaka till sin familj. Hon känner sig väldigt övergiven, avslutar källan.

En talesperson för Sienna Miller valde igår att inte kommentera uppgifterna om parets seperation.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!