Katrin hänger ut sina beundrare

Vill man dejta Katrin Zytomierska får man vara beredd på att bli uthängd.


Singelstatus verkar inte vara något för Katrin Zytomierska. Den bitska bloggerskan har efter uppbrottet med Rickard Nordstrand, fullkomligen drunknat i killar som vill dejta henne.

"Sen jag blev singel är det en hel del snubbar som skickar sms till mig och vill bjuda ut mig på middag. Jag misstänker att detta är killar som läser min blogg och som då även läser detta. Snälla sluta. Asså på riktigt. Jag kommer inte att svara på era sms. Jag kommer inte gå med er på middag. Jag är liksom inte riktigt typen som tycker att denna typ av aktivitet är på minsta sätt intressant. Och nej det spelar ingen roll hur "finurlig" du är i ditt sms. Eller hur många gånger du skriver och tjatar. Eller om du skriver att jag är så vacker eller läcker eller sexig eller allt vad det är. Ingenting spelar någon roll.", skiver hon i sin blogg.

Och det är just med sin välbesökta blogg som hon tänkt ut sin hämnd. För att bli av med sina efterhängsna beundrare kommer Katrin nämligen att hänga ut dem på sin blogg.

"Jag kommer inte att svara. Däremot kommer jag att börja lägga ut era nummer här på bloggen eftersom ni uppenbart letar efter en partner och då kanske ni kan få lite hjälp på traven här. Så! Vi börjar med den här snubben. Han gillar hemlagade middagar. Nummer XXX", skriver hon i sin blogg.

Så alla ihärdiga beundrare. Ett nej är ett nej. Annars blir ni uthängda.

Skrivet av:

Senaste nytt

Rebecca Stella gör comeback i "Paradise hotel"

Gustav Mandelmanns ord väcker reaktioner: "En skam för Sverige"

Gustav Mandelmann, känd från TV4-programmet "Mandelmanns gård", har publicerat ett inlägg på Instagram som delat följarna i två läger.

Spindelskräck i nya "Vermin" – "älskar dem"

2 timmar sedan
En skräckfilm om spindlar – men sedd ur spindlarnas synvinkel. Det är vad debuterande långfilmsregissören Sébastien Vanicek ville göra med sin film ”Vermin”. Och resultatet blev lyckat. Bra kritik, publiksuccé i Frankrike och priser på flera internationella skräckfilmsfestivaler.

Blackberry Smoke-trummis död

idag 02:56
57-årige Brit Turner, trummis och medgrundare till Sverigeaktuella rockbandet Blackberry Smoke från Georgia, USA, har avlidit, skriver bland andra Variety.

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

igår 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.