Se Katrin bli blåst på Idol

Mitt i sändning blev Katrin Zytomierska blåst.


Katrin Zytomierska är onekligen den som stått för chockerna och skandalerna under Idol. Men den här gången bestämde sig Peter Jihde och tevegänget att ge igen lite.

Mitt under sändning blåste de Katrin Zytomierska. Eller ja, det var just det som var grejen. Programmet låg aldrig ute i sändning något som Katrin inte var medveten om. Så när Peter Jihde låtsas bli förbannad över att ett inslag inte funkar och dundrar av scenen, får Katrin panik. Hon står kvar själv och försöker nervös och rabblande rädda vad som räddas kan. Trodde hon.

Snart bryter skrattet ut både bland tevegänget och Peter Jihde medan Katrin Zytomierska själv varvar skratt med en del nedtryckt ilska.

– Fy fan vad taskigt, säger hon om och om igen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

1 timme sedan
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

1 timme sedan
Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

1 timme sedan
Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Björn Gustafsson gör humorprogram i SVT

3 timmar sedan
Skådespelaren och komikern Björn Gustafsson får ett eget humorprogram i SVT. "Koppla av" blir titeln på sketchprogrammet, som får premiär i höst, skriver SVT på Instagram. Serien beskrivs som "en uppfriskande mix av parodier, trams och sketcher med hög och låg igenkänning".

Augustgalan flyttar till Dramaten

3 timmar sedan
2024 års Augustprisgala flyttas från Konserthuset i Stockholm till Dramaten.