Stockholm

Idol: "Det var väldigt patetiskt"

"Småbrudarna" blev för mycket. Nu kommer dissen från Katrin Zytomierska.


Läs mer

Det kan väl sägas på en gång. Det alla tänker. Chocken. Inte över att Johan åkte ut utan över hans fans hysteriska reaktion. Gårdagens Idol slutade med gråt, skrik och en avsvimmad fjortis. Något som fått Katrin Zytomierska att reagera på det sätt hon kan bäst - genom sin blogg.

"Kanske är det för att jag är gammal. Men jag kan inte förstå mig på dessa ungdomar. Igår var det verkligen helt jävla sjukt i studion efter att Johan åkte ut. Småbrudarna skrek, tårarna sprutade, mascaran rann längs deras kinder och det hela var väldigt patetiskt. Jag undrar vad man har för referensramar om står och vrålar "waaaaaaaaaaa" rakt ut i en studio där det pågår en sändning i tv. Jag undrar vad man levt för liv, vad man fått för uppfostran om man låter sig själv förnedras på det här sättet.", skriver Katrin Zytomierska i sin blogg.

Hysterin var alltså massiv. Något som inte föll Katrin i smaken. Och enligt henne så låg den avsvimmade flickan med syrgas och sjukvårdare backstage långt efter programmets slut.

"Hennes vän irrade omkring som en yr höna med sminket utsmetat och söndertrasade kläder. "Iiiiiiiii...buuuuuhuuuu", gick hon runt och irrade med hopp om att Johan skulle komma och trösta henne. Men hur jävla charmigt är de rå?!", skriver Katrin Zytomierska i sin blogg.

Skrivet av:

Senaste nytt

Dudamel tar över New York Philharmonic

Publicerades: 3 timmar sedan

"La la land" blir Broadway-musikal

Publicerades: igår 22:56

John Cleese gör nyversion av "Pang i bygget"

Publicerades: igår 22:02

Rufus Sewell blir prins Andrew i ny film

Publicerades: igår 21:37

Stockholmarna ska läsa "Till vår ära"

Publicerades: igår 19:14

"Hogwarts legacy" kan inte fly Rowling

Publicerades: igår 19:00

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.