BILDEXTRA: Victorias Secrets

Underkläder som hårdvaluta.


Heidi Klum, Miranda Kerr, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Marisa Miller och resten av världens top notch-modeller samlades i soliga Miami i fredags. Anledningen? Den årliga Victorias Secret-visningen så klart!

Vingar syddes på, naglar lackades, ben smordes in, lösögonfransar limmades och hår sprejades på modellerna, som backstage var klädda i de sedvanliga rosa sidenrockarna.

Visningen tevesänds den 3:e december i USA och med någon veckas fördröjning i Sverige.

VIDEO: De 10 sexigaste Victorias Secret-modellerna

Skrivet av:

Senaste nytt

Hon är Jay Smiths kända syster

1 timme sedan

Skarsgård "fick utslag och skavsår" av "Dune"

2 timmar sedan
Vårens mest stjärnspäckade film är här. Förutom megastjärnor som Timothée Chalamet och Zendaya har "Dune: Part two" också blågula inslag. TT har träffat Stellan Skarsgård och Rebecca Ferguson.

"Snälla" "Paradise" flyttar från Viaplay

2 timmar sedan
Viaplay skrotade det "snälla" konceptet i "Paradise". Nu får den nya säsongen i stället premiär på en annan strömningstjänst.

Musikern Georg Riedel är död

2 timmar sedan
Han var en del av de flestas barndom och med "Idas sommarvisa" blev han hela Sveriges – främst alla barns – kompositör. Tonsättaren och jazzmusikern Georg Riedel är död, 90 år gammal.

Gerard Depardieu anklagas för nya övergrepp

idag 04:16
Den franske skådespelaren Gerard Depardieu anmäls på nytt för sexuella övergrepp. Den här gången är det en scenograf som lämnat in en stämningsansökan mot skådespelaren.

George Michael hedras med mynt

idag 02:04
Det brittiska myntverket hedrar den bortgångne brittiske sångaren och låtskrivaren George Michael med ett minnesmynt.