Michael Jackson inför rätta - igen

Den här gången är det prins i Bahrain som drar Michael Jackson inför rätta.


Michael Jackson tog sin tillflykt till Bahrain efter att ha anklagats för sexövergrepp på barn. Där blev han vän med prins Abdullah. Son till Al-Khalifa, kungen av Bahrein.

Under sin vistelse i landet tog Michael Jackson emot drygt 250 miljoner kronor i förskott för två album, en musikal och en biografi av prinsen. Dessutom fick han en Rolls Royce för dryga två miljoner. Inte en liten summa alltså.

Inget blev gjort. Nu påstår prins Abdullah att Michael Jackson stoppade pengarna i fickan utan att leverera något. Förskottet var till för att hjälpa stjärnan i hans ekonomiska kris. Jackson däremot försvarar sig med att pengarna och bilen var gåvor.

Nu är det upp till högsta domstolen i landet att avgöra frågan. En förvånande vändning då alla trodde att tvisten skulle lösas i det tysta. Och i synnerhet med tanke på den negativa publicitet Wacko Jacko på senaste tid fått.

Förra veckan tvingades Jacko sälja sin välkända ranch Neverland för 880 miljoner kronor, enligt Telegraph. Vad ska man säga om allt det här - Karma?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!