Söndag 16 Maj
Stockholm

Michael Jackson vill adoptera

Stjärnan planerar att adoptera ett barn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att han han en förkärlek för barn råder det ingen tvekan om. Frågan är väl bara vilken sorts. För det var inte länge sedan som Michael Jackson anklagades för sexuella övergrepp på barn. Något som han visserligen friades för. Men nu vill sångaren pröva sin babylycka ännu en gång. Jackson vill nämligen adoptera ett barn.

Sångaren har sagt till sina assistenter att ta kontakt med en brittisk adoptionsbyrå med internationella kontakter. Exakt vilket land som blir aktuellt för adoption är dock fortfarande inte klart. Inte heller om stjärnan kommer att godkännas som adoptivfar. Sedan tidigare har Michael Jackson tre barn. Prince Michael I, 12, dottern Paris, 11, och Pince Michael II, 7.

– Hans barn är hans liv. Var han än går, går de, och han sa att det skulle vara bra att skaffa ännu ett barn, säger en källa enligt Sunday Express.

Anledningen till att det blir en brittisk adoptionsbyrå är enkel. Hemma i USA känner sig Michael Jackson demoniserad efter alla anklagelser om pedofili.

– Han känner att han betraktas annorlunda här än i staterna. Innan sina konserter sa han att han ville spendera minst tre veckor i Storbritannien, för att vänja sig vid tidszonen och utforska landet. Det är under den här perioden som han ska ha möten om adoption. Han har inte sagt om han vill ha en pojke eller flicka, bara att det skulle vara bra för familjen med ännu en bror eller syster, säger källan enligt Sunday Express.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela