Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gyllenhaals familj panka

Nöje | 26/11/2008 02:48

Skilsmässan mellan föräldrarna har blottat en ekonomisk katastrof.

Jake Gyllenhaal och Maggie Gyllenhaal är båda framgångsrika skådespelare. Kända. Snygga. Rika. Det mesta talar för syskonduon. Men nu har föräldrarnas skilsmässa blottat en ekonomisk katastrof.

Mamma och pappa Gyllenhaal är nämligen panka. Så pass att mamma Gyllenaal efter skilsmässan inte klarar sig ekonomiskt. Istället har hon fått gå tillbaka till sin före detta man, Stephen Gyllenhaal - för att be om pengar.

– Jag har varit tydlig med att om det värsta händer så kommer jag att låta allt det här kollapsa, precis som jag tror att låta marknaderna kollapsa är det rätta, lär Stephen Gyllenhaal ha svarat enligt Tmz.

Ingen hjälp att hämta där alltså. Anledningen till den ekonomiska konkursen sägs vara ett dekadent lyxliv. Stora lång. Och lånet för de båda husen. Frågan är nu om syskonen Jake och Maggie Gyllenhaal kommer till föräldrarnas undsättning.

Skrivet av: