Prinsen visar upp sin kropp

Jake Gyllenhaal är läckert vältränad i rollen som Prince of Persia.


Gyllenhaals senaste filmprojekt är äventyrsflmen Prince of Persia som baseras på succéspelet med samma namn. Handlingen kretsar kring en prins som tillsammans med en prinsessa försöker hindra en ond härskare från att förinta världen. Och i rollen ser vi så klart Jake Gyllenhaal.

Det var många som förnöjt höjde på ögonbrynen när de första bilderna på Gyllenhaal läckte ut. Någon hade visst varit i hårdträning. Bröstmuskler och sexpack. Stjärnan var biffigare än någonsin. Desto bittrare då att han för närvarande är ihop med Reese Witherspoon. Prinse of Persia har premiär 2010.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Prince of Persia speltrailer:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".