Stjärnorna stämda på miljoner

Rihanna och Chris Brown stäms på hela en miljon dollar för misshandel och stöld.


Rihanna och pojkvännen Chris Brown är inte de som lider av pengabrist. Men kanske kliar det lite i nävarna? Ja, den frågan ställer sig folk nu när kändisparet blivit stämda för misshandel och stöld.

Det är en paparazzi-fotograf som stämt duon på hela en miljon dollar. Anledningen? När han fotade paret i en limousin i St. Petersburg blev han tacklad och nedslagen av Rihanna Chris Browns livvakter. Han blev också bestulen på sin kamera värd 3000 dollar.

Orsaken till att han vill ha så mycket pengar är flera men en av dem är att fotot hade gett multum. Det visade nämligen paret tätt omslingrade, innan de gått ut med sin kärlek, enligt Tmz. Ett riktigt scoop alltså. Det återstår att se om också det här blir ett pengascoop för paparazzin.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Nassim Al Fakir talar ut – mamman var med i kända ökända sekten

Cher anklagas för att ha kidnappat sin son

Cher anklagas av sin son Elijah Allmans fru för att ha anlitat fyra män som ska ha fört bort sonen från ett hotellrum i New York där han och hustrun Marie Angela King vistades.

Sissel Kyrkjebø åker på julturné

1 timme sedan
Sissel Kyrkjebø sprider julstämning på flera platser i Sverige under sin kommande turné "Sissels jul".

Agneta Pleijel: Man får inte banga

3 timmar sedan
Mitt i debatten om självbiografiskt skrivande landar den sista – och mest omfattande – delen i Agneta Pleijels romantrilogi. Jag vill slå ett litet slag för det självbiografiska, de läsarbrev jag fått visar att det finns ett starkt behov av att identifiera sig.

Läsningen ökar bland barn: "Nästan dubblering"

idag 07:14
Efter flera års larm om barn och ungas minskade läsning har trenden vänt. Barn i alla åldrar läser nu mer jämfört med förra mätningen 2018, enligt en ny rapport. Men nivåerna är fortfarande låga.

Bruce Springsteen skjuter upp resten av sin turné: "Tack till alla fans..."

idag 07:00
Bruce Springsteen är sjuk. Nu skjuter han upp resten av sin turné. Detta då han har drabbats av blödande magsår. "Tack till alla fans och vänner för er uppmuntran och ert stöd", skriver han.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.