Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Överlever Peaches och Max 2009?

- 05/01/2009, 15:20 -

Det har ryktas hela vintern äktenskapet knakar i fogarna.

Det är bara några månader sedan Bob Geldofs kändisdotter Peaches gifte sig i Las Vegas med Max Drummery. Flera gånger har olika magazin och bloggar gått ut med nyheter om att de ska skiljas. I England går det till och med att sastas pengar på hur länge de ska hålla ihop. Men hur är det egentligen?

I mitten av december hävdade Peaches själv i en intervju att det var ett lyckligt äktenskap.

– Vissa tror att vi gifte oss för att få uppmärksamhet men jag skulle aldrig göra något sånt. Vi gifte oss för kärlekens skull, sa Peaches till This is London.

Men nu under julhelgen firade nyblivna makarna på skiljt håll trots att deras familjer bor nära varandra. Och nyårsnatten valde Peaches att fira med vänner i Miami Beach. Där festade hon hårt utan sin karl rapporterar Daily Star.

Men Peaches själv menar att det inte är något att oroa sig för.

– Det är tradition att jag firar julen hos min familj, och det är samma för Max att vara med sin. Vi träffas hela tiden så det är okej för oss. Det är bara fyra dagar, säger Peaches till Daily Star.

Men enligt källor sanningen något helt annnat. För Peaches och Max ses knappt alls. De befinner sig ofta på helt olika världsändar. Kommer förhållandet hålla eller blir tonåringen Peaches tröttna på sin smsrealtion?

Skrivet av: