Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De tre hetaste it-tjejerna för 2009

- 02/01/2009, 15:55 -

Glöm Kate Moss, Pixie Geldof och Alexa Chung.

Nytt år och en ny generation it-girls. Vilka ska hålla sig i framkant med modet, skapa skandaler och dejta de allra snyggaste killarna och tjejerna?

Bort med de sunkiga Londontjejerna från 2008 och in med fräscha ansikten - Nyheter24 presenterar de tre nya it-girlsen som du måste hålla koll på i vår.

Jordan Dunn, modell.

Ålder: 18

Bakgrund: Blev scoutad på en lågpriskedja i London och blev snabbt en favorit i creddiga magasin som Vogue och ID. Har gjort kampanjer för Benetton och Topshop. Gick hela 75 modevisningar under modeveckorna i somras och blev framröstad som Model of the Year vid British Fashion Awards i november 2008.

Coco Summer, musiker och modell.

Ålder: 18

Bakgrund: Dotter till Sting och Trudie Styler. Uppträdde med några låtar innan klädmärkets HOPE:s modevisning i Stockholm i våras och var så bra att alla Sveriges moderaktörer tappade andan. Burberry haffade Coco till deras kampanj förra året - nästa år kommer alla märken att slita i Cocos armar.

Rosie Huntington Whitely, modell.

Ålder: 21

Bakgrund: Blev upptäckt när hon jobbade som en praktikant på en modellagentur i London. Har blivit kallad för den nästa Kate Moss. Har inte än slagit i genom stort men är på gång att göra det. Har gjort kampanjer för Levi's, French Connection och Topshop. Gör även underklädesreklam för Victoria's Secret. Kommer antagligen att bli en stor modeikon för 2009.

Skrivet av: