Star Trek-ikon gifter sig

Efter 21 år tillsammans gifter sig George Takei med sin man.


George Takei, 71, har sida vid sida med William Shatner blivit en smått odödlig Star Trek-ikon. Öppet homo har han också blivit gayikon. Nu stadgar han sig med sin livspartner Brad Altman, 54. I söndags gifte sig de båda på det amerikanska Japan-muséet i Los Angeles. Till tonerna av Broadwaymusikalen "A Chorus Line" äntrade duon en cirkel av gula rosor och liljor där de vigdes av en buddistisk munk. Paret som har varit ihop i 21 år skrev sina egna löften.

– Jag kan lägga till fästman på listan av saker som jag kan kalla dig, sa Brad Altman till Takei enligt Huffington Post.

– Jag lovar att ta hand om dig såsom du tagit hand om mig... och älska dig som min man och den enda mannen i mitt liv, replikerade Altman till sin nuvarande fästman.

Romantiskt absolut. Nu väntar en smekmånad i Argentina och Peru.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Fransk rappare dömd för mord

1 timme sedan

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

igår 16:45
Sara Shirpey är en svensk skådespelare som medverkat i ett antal större svenska produktioner bland annat krimserien "Top Dog" från år 2020. Nu är hon återigen aktuell i den nya serien "Taelgia".

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

igår 16:26
Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

igår 14:59
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

igår 14:48
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

igår 14:46
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.