Crowe sparkade Sienna Miller

- 10/01/2009, 23:06 -

Skådespelerskan fick sparken på grund av Russell Crowes komplex.

Russell Crowe har fallit offer för sina år. Den 44-årige skådespelaren är inte lika fit som under sina glansdagar. Något som fått honom att bli bitter och grinig. Åtminstone om man ska tro det senaste.

Hans senaste film "Nottingham" har nämligen stött på patrull. Fettpatrull. Russell Crowe har nämligen inte lyckats bli av med bilringarna som han skaffade sig under sitt senaste filmgig. Gymmet har inte hjälpt. Och nu får kollegan Sienna Miller sparken på grund av det.

– Det är en röra. Russell blev aldrig av med de kilo han la på sig för Body of Evidence så kärleksscenen mellan honom och Sienna skulle bara ha varit skrattretande. Han är gammal och fet och hon är ung och ursnygg. Det är bara... äckligt, säger en källa enligt NY Post.

Nu letar producenterna efter någon äldre mulligare skådespelerska så Crowe inte känner sig som en "sliten farfar". Förutom det har Russell Crowe också krävt att manuset ska skrivas om. Och producenterna verkar vara alltför villiga att göra honom till lags.

– Från början skulle filmen handla om triangeldramat mellan Marion, Robin Hood och sheriffen av Nottingham. Nu handlar det helt om Robin Hood. Bokstavligen, 40 sidors manus skrevs om och är nu helt tillägnade honom och hans massiva ego. Det är helt otroligt, säger en av producenterna enligt NY Post.

Det verkar som att Russell Crowes grinighet blivit en pina för alla inblandade. Förutom att få Sienna Miller sparkad spekuleras det i att han även vill se mästerregissören Ridley Scott utan jobb. Filmbolaget har nämligen ringt flera andra regissörer om jobbet. Något som gjorts bakom Ridleys rygg.

Russell Crowe blev känd tack vare Ridley Scotts Gladiator:

Skrivet av: