Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lily Allen chockar med brorsans kön

Nöje | 14/01/2009 20:15

Sångerskan könschockar när hon i detalj berättar om sin brors snopp.

Fylleskandaler. Gubbar som älskare. Knark. Nu tar Lily Allen till närmast desperata metoder för att skapa uppmärksamhet. I sin senaste intervju i tidningen Attitude, berättar hon nämligen i detalj om sin brors snopp. Något som fått många att äcklas.

– Han har en enorm penis. När jag bodde hemma, låg Alfies rum mitt emot badrummet, och jag brukade stå där på morgonen och dörren hade inget lås och Alfie brukade komma in med sitt morgonstånd och stå och kissa medan jag tog mitt morgonbad. "Det är det äckligaste jag har sett! Alfie sluta", brukade jag säga.

Den 23-åriga Lily Allen har med all tydlighet visat att hon struntar i vad människor tycker. Nyligen gjorde hon kontroversiella uttalanden om knark. Något hon senare delvis tog tillbaka. Den här gången verkar det inte räcka med snoppar utan hon avslöjar också en del om sin brors toalettvanor.

– Alfie brukade till och med bajsa framför mig några gånger. Det är äckligt. Han har ingen respekt den där Alfie. Jag skulle aldrig bajsa framför min bror, aldrig! Kissa? Ja, definitivt, avslutar Lily Allen sin chockerande intervju enligt Perez Hilton.

Skrivet av: