Tisdag 27 Sep
Stockholm

Elton John äcklas av Lily Allen

Lily äcklar när hon ger sig i kast med upptagna män.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var många som höjde på ögonbrynen när bilder på en pilsk Lily Allen och hennes mycket äldre älskare läckte ut i media. Det 23-åriga lammköttet gosade runt med sin 45-årige silverrygg på dennes lyxbåt i Västindien. Men även om Jay Jopling som han heter, fick alla sina sexfantasier uppfyllda kan det nu vara något han får ångra.

Nu slår nämligen den blivande exfrun Sam Taylor-Wood, till. Paret var mitt i en skilsmässa. En vänlig sådan. Sam hade till och med bestämt sig för att bo kvar i samma hus som Jay Jopling. Men leker du på andra jaktmarker är det lätt hänt att svartsjukan för att inte säga ilskan slår till.

– Sam kunde inte tro det när Jay började dejta Lily Allen. Hon tyckte att det var under bältet då de hade kommit överens om att inte dejta förrän skilsmässan var klar. Sam var rasande för det hela hade upprört hennes dotter Angelica, säger en källa till Daily Mail.

Förödmjukelsen har också varit enorm. Att se sin make leka runt med unga tjejer är antagligen varje kvinnas mardröm. Men ve den som retar en puma. Nu är Lily Allens älskare illa ute. Frugan är nämligen ute efter hämnd det vill säga hans pengar.

– Hon har inte ett enda ont ben i sin kropp. Men hon är väldigt arg och väldigt upprörd. Hon vill ha hälften av pengarna och huset. Det har hon rätt till enligt henne, säger källan till Daily Mail.

Sam Taylor-Wood får också stöd av sina kändisvän Elton John. Ironiskt med tanke på hans fyllebråk med Lily Allen för inte så länge sedan. Han ska ha sagt att han äcklas av Allens och Joplings förhållande. Ännu har inte den 23-åriga huvudpersonen Lily sagt något. Istället pratar hon loss om sin tredje bröstvårta. Men det hela verkar uppbäddat för ett saftigt kändisbråk.

Intervju med mansslukerskan Lily:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.