Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon säljer oskulden till Hollywood

Nöje | 21/01/2009 18:30

Tjejen ville sälja jungfrudomen på auktion - då ringde filmbolagen.

Det är många som har ett och annat att säga om Natalie Dylans oskuld. Men flickan har sig själv att skylla. Hon lade nämligen ut den till auktion - i en radioshow som leds av den ökände radioprataren Howard Stern.

Det blev ramaskri - fick man verkligen göra sådär? Ja, FBI kunde inte göra något eftersom hon var folkbokförd i Nevada, en av två delstater där prostitution är lagligt. Men detta tystade inte religiösa grupper som räds att fenomenet ska bli en trend bland unga flickor. Det kan ju finnas fler som vill få sina universitetsstudier betalda.

Det högsta erbjudandet ligger nu på runt fyra miljoner dollar. Runt 33 miljoner svenska kronor. Men 22-åringen kan tjäna mer pengar än så.

Nu har ett filmbolag från Hollywood hört av sig för att köpa historien.

– Det är helt möjligt att jag kan tjäna en miljon dollar utan att behöva göra något, säger Natalie till The Sun.

Hon säger att hon bara vill ha tillräckligt med pengar så att hon kan slutföra sina studier.

Ikväll visar Kanal 5 ett program om britten James som tar in på en sexskola i Amsterdam. Han är 26 år och oskuld. Men det råder sexpartnern Bridget bot på - inför kameror och allt.

Fox News diskuterar oskuldsauktionen

Skrivet av: