Hon säljer oskulden till Hollywood

Tjejen ville sälja jungfrudomen på auktion - då ringde filmbolagen.


Det är många som har ett och annat att säga om Natalie Dylans oskuld. Men flickan har sig själv att skylla. Hon lade nämligen ut den till auktion - i en radioshow som leds av den ökände radioprataren Howard Stern.

Det blev ramaskri - fick man verkligen göra sådär? Ja, FBI kunde inte göra något eftersom hon var folkbokförd i Nevada, en av två delstater där prostitution är lagligt. Men detta tystade inte religiösa grupper som räds att fenomenet ska bli en trend bland unga flickor. Det kan ju finnas fler som vill få sina universitetsstudier betalda.

Det högsta erbjudandet ligger nu på runt fyra miljoner dollar. Runt 33 miljoner svenska kronor. Men 22-åringen kan tjäna mer pengar än så.

Nu har ett filmbolag från Hollywood hört av sig för att köpa historien.

– Det är helt möjligt att jag kan tjäna en miljon dollar utan att behöva göra något, säger Natalie till The Sun.

Hon säger att hon bara vill ha tillräckligt med pengar så att hon kan slutföra sina studier.

Ikväll visar Kanal 5 ett program om britten James som tar in på en sexskola i Amsterdam. Han är 26 år och oskuld. Men det råder sexpartnern Bridget bot på - inför kameror och allt.

Fox News diskuterar oskuldsauktionen

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

idag 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.