Har Kim förlovat sig i smyg?

Kim Kardashian gömde skickligt ringfingret bakom väskan.


Hela Hollywood skvallrar just nu om den amerikanske idrottstjärnan Reggie Bush, som planerar att fria till arvtagerskan Kim Kardashian.

Kim har tidigare sagt att hon förväntar sig något extra fint när det är dags för den stora dagen. Paret såg särskilt välklädda ut när de fotades utanför en restaurang i Los Angeles alldeles nyligen.

Och kan det vara så att Reggie redan friat till Kim? Arvtagerskan gömde nämligen sitt ringfinger mycket skickligt bakom handväskan när de lämnade restaurangen.

Nu får vi hoppas att Reggie i så fall slagit till med en riktigt stor sten till flickvännens ringfinger.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

3 timmar sedan

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

3 timmar sedan
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

idag 14:52
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

idag 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

idag 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".

The Pogues-sångaren Shane MacGowan död

idag 13:00
Artisten Shane MacGowan har avlidit, uppger Sky News. MacGowan, som var sångare i bandet The Pogues, blev 65 år.