Lily: Jag gillar dem gamla och rika

Den unga stjärnan talar ut i en ny intervju om sin aptit för övermogna män.


Hon slukar sina äldre män på löpande band. 24-åringens senaste erövring var miljonären Jay Jopling. En affär som fick den 45-årige Joplings fru att rasa. Men sådant skiter Lily Allen i. Förutom att visa brösten och sjunga om gamla ex, fortsätter Allen sitt vilda partyliv. Och i en ny intervju berättar hon mer.

– Det är lite roligt för mina pojkvänner har stigit i ålder och lön, säger Lily Allen till The Sun.

Stjärnans första pojkvän var 20-årige Lester Lloyd som inte hade någon vidare inkomst. Därefter gick Lily vidare till Seb Chew, 30 och skivproducent. Ed Simons från Chemical Brothers var hela 40 men kunde hosta upp desto mer pengar. Och så har det fortsatt. Nu verkar siktet vara inställt på USA:s president Barack Obama.

– Han är fantastisk. Så snygg och verkligen sexig. Jag älskar honom, säger hon till The Sun.

Men trots sina mansskandaler går det riktigt bra för Lily Allen. Hennes nya skiva Its no me, Its you är inte bara kritikerrosad utan går åt som smör i butikerna.

Ätstörning och självmord

Men Lily Allen har haft ett tufft liv. Som liten övergavs hon och hennes familj av en alkoholiserad och deprimerad pappa. Och under åren med Ed Simons, fick hon ett missfall vilket satte punkt för deras förhållande. Det gick så långt att hon kände sig självmordsbenägen och tog in på en privat terapiklinik.

– Det var inte som att jag försökte ta självmord men jag var i väldigt dåligt skick. Jag kände att jag inte kunde fortsätta leva som jag levde. Det var inte riktigt rehab - jag var på ett ställe som heter Capio i tre veckor.

Under sina senare år har hon också lidit av alkoholmissbruk och ätstörningar. Något som fått henne att pendla upp och ner i vikt.

– Enda anledningen till att jag gick ner i vikt var för att jag slutade tröstäta. När jag är olycklig så tröstäter jag. De senaste två åren, även om jag hade stora framgångar med min första skiva, så var jag ute och söp och blev riktigt full, säger Lily Allen till The Sun.

Det enda problemet nu verkar att behålla pengarna i plånboken. Lily Allen är ett välkänt ansikte ute i Londons klubbliv. En spenderande sådant.

– Jag måste sluta att spendera pengar. Jag kommer att vara pank snart. Men det är därför jag är så lyckligt över att min låt är etta på listorna, säger Lily Allen exklusivt till The Sun.

Allens listetta:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

idag 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.