"Linda Rosing ser ut som en joker"

Meral Tasbas vet hur man gör skönhetsingrepp med finess.


Meral Tasbas är succébloggerskan som de flesta har en åsikt om. Antingen hat eller kärlek. En sak är säker, hon lämnar ingen oberörd. Kanske rättare sagt oprovocerad. Inte minst med sina senaste inlägg har hon retat feber på den politiskt korrekta maffian.

Hon har nämligen gjort fler skönhetsingrepp. Trots att hon för bara några år sedan gick ut med att hon ångrade sina läppoperationer är det dags ännu en gång. Nyheter24 fick en exklusiv intervju för att tala om just skönhetsoperationer.

Vad har du gjort för ingrepp den är gången?

– Jag ville göra Botox men fick inte. Läkaren tyckte inte att jag hade några rynkor. Jag bara "Men där då, där finns en rynka!" (skratt). Så jag sprutade in Restylane i överläppen, underläppen och där jag har skrattrynkor. Jag skrattar ju hela tiden, säger Meral Tasbas till Nyheter24.

Varför gör du det här?

– Men sluta nu med ditt kommunistiska snack. För tio år sedan när jag snackade om skönhetsingrepp började alla gnälla i det här halvkommunistiska landet. Om alla är lika fina, varför behöver man då köpa kläder eller sminka sig? Det är dubbelmoral. Jag rekommenderar det inte men däremot kan jag inte sluta göra det jag vill. Men man ska göra skönhetsingrepp med finess inte som min vän Linda Rosing. Hon ser inte klok ut. Linda ser ut som en joker, det har gått överstyr och det tycker inte jag är fint.

Du skriver öppet på din blogg om dina skönhetsingrepp och det finns ändå en viss skepsis mot det i Sverige. Vad säger du om det?

– Folk i Sverige hycklar så jävla mycket. Nu är inte jag svensk dock, men folk säger att de aldrig skulle göra det eller det. Men går du till en skönhetssalong i dag är det ett års väntetid. Det är inget fel med skönhetsoperationer, säger Meral Tasbas till Nyheter24.

Kommer du göra fler skönhetsingrepp?

– Ja, det blir det väl. Nu kommer det dröja ett tag men jag kommer att göra ansiktslyft. Det är en självklarhet. Jag kommer från en familj där skönhetsoperationer är helt okej. Min mamma har ju också gjort ansiktslyft och kört Botox och Restylane. Hela Sverige vet att jag är för operationer.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.