Måndag 14 Jun
Stockholm

"Otrohet är bra"

Meral Tasbas skapar moralpanik när hon förespråkar otrohet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggerskan Meral Tasbas har snabbt skapat sig ett namn inom bloggosfären. Inte minst kom hon tvåa i Nyheter24:s luciatävling tack vare sina många läsare. Nu chockar hon som vanligt med sina uttalanden om otrohet.

"Jag tror att ett förhållande kan stärkas av otrohet. Sen tror jag att dem flesta är, har varit, eller kommer att vara otrogna. Jag har väldigt många killkompisar, och när jag frågar dem varför de är otrogna säger de flesta att det behövs. En kille kan lätt bli uttråkad i ett förhållande. Men hallå grabbar, tror ni tjejer tycker förhållande är kul jämt!", skriver hon i sin blogg.

Reaktionerna har varit starka från hennes läsare och Nyheter24 ringde upp 29-åringen för att ta reda på vad hon menar.

– I Sverige är vi rädda för sanningar. Det här är sant. Jag skriver aldrig något som jag inte vet något om. Jag, Meral Tasbas, har alltid sagt vad jag tycker och tänker. Jag är inte rädd för att bli hatad, säger Meral Tasbas till Nyheter24.

Men varför tycker du att otrohet är okej?

– För att jag tycker att ett förhållande bara kan bli bättre utav det. Om ett förhållande håller på att dö ut så tror jag att man kan hitta tillbaka till varandra genom otrohet.

Är det ett manligt drag att vara otrogen?

– Både kvinnor och män kan vara otrogna men det ligger i männens natur. Det här är inget som jämställda Sverige kan ändra på. Och jag säger inte det för att jag är en "nedtryckt turkisk kvinna" som vissa påstår. Det här gäller alla män oavsett nationalitet.

Har du varit otrogen?

– Jag har varit otrogen ja. Inte bara en gång. Därför kan jag garantera att mitt förhållande blev bättre. Jag har också blivit utsatt men jag har aldrig nämnt för min partner att jag vet det. Om jag konfronterar honom kan förhållandet bli sämre. Om jag inte gör det blir det tvärtom för då gör jag allt för att få honom att stanna. Då är det något fel med förhållandet, säger Meral Tasbas till Nyheter24.

Meral Tasbas är inte den enda som argumenterar för otrohet. Minns ni kocken Gordon Ramsays älskarinna? Sarah Symond är välkänd älskarinna i England och har till och med skrivit en bok där hon tipsar om hur man har en affär med en gift man.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela