Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robbie Williams kontaktad av UFO:n

Nöje | 02/10/2008 09:42

Popstjärnan tror stenhårt på flygande tefat. Nu har han fått kontakt.

Robbie Williams är mitt uppe i sitt arbete med nya skivan. En skiva som fått lite mer utomjordiska förtecken. För nu påstår sig tonårsidolen - som stenhårt tror på UFO:n - ha fått kontakt med utomjordingar i sin studio. Något som också har inspirerat honom att skriva en del Alienlåtar till nya skivan, enligt The Sun. Men Robbie Williams säger sig ha varit med om flera UFO-händelser tidigare. Något som bemötts med skepsis.

– När jag var på Beverly Hills Hotel låg jag på min solstol och tittade upp i natthimlen. Då ungefär 100 meter ovanför mig svävade en fyrkantig grej som tyst passerade mitt huvud och flög iväg.

– Nästa var den skummaste hittills. Jag hade precis skrivit en låt kallad Arizona och den handlar om kontakt med UFO:n och jag satt och spelade den. Jag stod på min balkong och plötsligt uppenbarade sig en stor boll av gyllene ljus. Vi trodde det var Venus eller Mars eller nåt. När låten slutade försvann den men när vi satte på låten igen kom den tillbaka, säger Robbie enligt Mirror.

Onekligen verkar den här skivan gå bättre hem bland de små marsmänniskorna än förra floppskivan "Beatbox".

Se mer om UFO-fantasten:

Skrivet av: