Maria Yeater var kvinnan som fick en hel låt tillägnad sig - som diss.
1 av 9
Maria Yeater var kvinnan som fick en hel låt tillägnad sig - som diss. - Foto: Stella Pictures
Stjärnan gör fredstecknet - men lagen har han trotsat flera gånger.
2 av 9
Stjärnan gör fredstecknet - men lagen har han trotsat flera gånger. - Foto: Stella Pictures
Att Justin inte var pappan gjorde inte minst flickvännen Selena glad.
3 av 9
Att Justin inte var pappan gjorde inte minst flickvännen Selena glad. - Foto: Stella Pictures
Det har varit en tuff tid för stjärnan som nyligen kollapsade efter en spelning. Det efter att han gått in i en glasvägg.
4 av 9
Det har varit en tuff tid för stjärnan som nyligen kollapsade efter en spelning. Det efter att han gått in i en glasvägg.
Nu kommer han till Sverige.
5 av 9
Nu kommer han till Sverige. - Foto: Scanpix/AP Photo/Starpix, Amanda Schwab
Men han har flera bilar, bland annat denna som han kör runt flickvännen Selena Gomez i.
6 av 9
Men han har flera bilar, bland annat denna som han kör runt flickvännen Selena Gomez i. - Foto: Stella Pictures
Bieber som sägs vara en av de bästa på att uppskatta sina fans passade på att skrika "fuck you" till två unga tjejer på en nöjespark.
7 av 9
Bieber som sägs vara en av de bästa på att uppskatta sina fans passade på att skrika "fuck you" till två unga tjejer på en nöjespark. - Foto: Stella Pictures
Här är bilen som stjärnan kallar sin "batmobile".
8 av 9
Här är bilen som stjärnan kallar sin "batmobile". - Foto: Stella Pictures
Senast blev Bieber rasande när fotografer inte lämnade honom ifred och försökte köra ifrån dom i för hög hastighet. Han körde nästan över en gående och ska sedan ha slagit till en paparazzi.
9 av 9
Senast blev Bieber rasande när fotografer inte lämnade honom ifred och försökte köra ifrån dom i för hög hastighet. Han körde nästan över en gående och ska sedan ha slagit till en paparazzi.

Biebers desperata försök - vill vara bad boy

Den danska intervjun avslöjar hur Justin Bieber egentligen är - men är bara en i raden av saker som fläckat ner barnstjärnans rykte.


Bra stämning i casa Bieber-Gomez

När barnen får bestämma på Kids Choice Awards så är Justin Bieber kung och Selena är drottning. För Justin Bieber kammade hem priset som årets bästa manliga artist, och hans bättre hälft Selena Gomez vann både pris som bästa kvinnliga artist och bästa kvinnliga teveskådis.

I april kommer ungdomsidolen Justin Bieber, 18, till Sverige. Det har då gått tre år sedan stjärnan sålde ut arenan Madison Square Garden, på 22 minuter. Biljetterna till sverigespelningen släpps redan den 6 juni och förväntas ta slut på nolltid.

Men Bieber är långt ifrån den oskyldiga förebild han byggde sin karriär på. Med berömmelsen kom dryga kommentarer, trubbel med lagen och offentliga dissar. Nyheter24 listar några.

 

Kör för fort

Så fort stjärnan skaffade körkort la han ett par hundra tusen på en riktigt flashig bil som han kallar sin "Batmobile". Det är en specialtillverkad Cadillac som stjärnan kör så ofta han kan. Och uppenbarligen även så fort han kan. När han blev stoppad av polis och fick frågan om han visste varför han blev stannade svarade han enkelt:

– För att du gillar min bil?

Anmäld för misshandel

En paparazzi blockerade Justin Biebers bil, då tappade stjärnan förnuftet och ska enligt uppgifter slagit till fotografen. Det är inte första gången stjärnan tröttnar på respektlösa paparazzis. När han besökte Israel i april förra året blev han så frustrerad över att han inte fick vara ifred på en helig plats att han tog till twitter för att göra sig hörd.

– De borde skämmas. Ta kort på mig när jag äter, men inte när jag är på heliga platser, skrev den djupt troende stjärnan som sedan motvilligt stannade på sitt hotellrum resterande delar av resan.

Dissar ung tjej på ny låt

Det var i vintras som 20-åriga Mariah Yeater hävdade att Justin Bieber var pappa till hennes nyfödda barn. Hon menade att samlaget skulle ägt rum efter en spelning i Los Angeles i oktober 2011. Något som fick stor medial uppmärkelse över hela världen och stjärnan ifrågasattes och fick stå till svars i såväl teve som tidingar. Och Bieber lackade ur. Efter att han genom ett DNA-test bevisat att han inte är pappa till barnet skrev han till och med en låt om händelsen.

I vilken han knappast sparar på sina åsikter. Bland annat sjunger han om att hon smutsat ner hans namn. Och dissen är döpt efter stalkern själv, Maria. 

 

Pinsam dansk intervju

Det är i en intervju med dansk press som det blir väldigt, väldigt pinsamt ju längre in i samtalet Bieber kommer med reportern. Danskens dåliga engelska, uttal och oförberedda frågor gör Bieber både trött och ointresserad. Något han inte hymlar med. Genom att titta bort vid väl valda tillfällen, nästintill hånle och kväva en gäsp visar han exakt vad han tycker om intervjun. Se det här:

Bad fans dra åt helvete

Stjärnan har kanske världens mest trogna fans. En eller två mindre kanske inte gör någon skillnad. Det är möjligt att Justin Bieber resonerade precis så sekunderna innan han pekar "fuck you" åt två unga tjejer.

Tjejerna verkar så frälsta att de trots den otrevliga gesten faktiskt inte ens bryr sig. Snarare tvärtom skrattar de upprört åt hälsningen. Är det det kanske det som är nyckeln till stjärnans framgång? Så känd att han kan göra som han vill - och alltid komma undan med det.

Se klippet på Bieber som pekar fingret här:

/
/
/
/
/
/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!