Amys knarkliv avslöjas av exkillen

Hennes älskare berättar nu allt om sångerskans knarkpudrade liv.


Alex Haines heter den senaste i raden som sett en möjlighet att tjäna en hacka på Amy Winehouse. Nu går han ut och berättar allt om sin tid som stjärnans älskare. Om hennes liv och inte minst missbruk.

Under sin värsta tid led Winehouse också av bulimi. Hon åt endast på McDonalds och kunde ibland sätta i sig en massa godis åt gången. Allt för att därefter springa in i toaletten och spy.

Men trots drogerna och bulimin så hade Amy Winehouse kraft nog att sexa till det i sovrummet. Kanske lite för mycket enligt Alex Haines.

– Det var som att ha min egen lilla porrstjärna. Amy var så snuskig - hon ville ha sex hela tiden. Vi gjorde det fyra eller fem gånger per dag och hon väckte mig till och med för det. Hon var lika beroende av sex som hon var av droger, säger han enligt News of the World.

Alex Haines var anställd som personlig assistent åt Winehouse. Ett jobb som var omöjligt att sköta. I synnerhet för en 23-åring. Han drogs in i hennes värld full av droger, sex och fester.

– Det var mitt jobb att se efter henne. Men det var omöjligt. När Amy vaknade var det första hon frågade om "Var är min pipa?". På en fest ville Amy bevisa att hon använde kokain. Så hon snortade en lina som var 20 centimeter lång, säger Alex Haines enligt News of The World.

Vad som dock chockade honom var den aggression som då och då kom upp till ytan. Oftast i samband med att Amy Winehouse kombinerat sprit och droger.

– Första gången jag såg henne göra det var efter att hon berättade för Blake att vi hade en flört. Hon skar sig själv med en sax från skuldran ner till handleden. Hon kunde bli helt manisk. Hon skar sig själv eller attackerade andra. När hon drack blev det riktigt rörigt, säger Alex Haines enligt News of The World.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!