Minogue och Osbourne i storbråk

- 07/10/2008, 08:25 -

Dannii Minogue och Sharon Osbourne. Det stavas storbråk.

X-factor är en bredare variant av Idol i England. Domarna är kändisar som varje vecka dömer förhoppningsfulla talanger. För inte så länge sedan byttes Sharon Osbourne ut mot den yngre Dannii Minogue. Sharon var missnöjd. Både med lönen och sin kvinnliga kollega. Nu verkar det vara dags för Dannii Minogue att få känna på stöveln. Sharon Osbourne verkar nämligen göra comeback i programmet. På bekostnad av Dannii.

– Uppenbarligen är det Dannii som skulle få gå - att ha Sharon Osbourne och Cheryl Cole i samma show är för bra för att missa, säger domarkollegan Louis Walsh till Daily Mail.

Det verkar vara Danniis klagomål som fått producenterna att tröttna. Enligt Perez Hilton ska stjärnsystern ha gnällt en hel del på att Cheryl Cole fått mer tid framför kameran och snyggare kameravinklar. För att toppa bråket ytterligare verkar Louis Walsh mucka gräl med kollegan Simon Cowell.

– Han har en massa pengar men ingen stil. Han spenderar timmar i sminklogen. Han är där längre än tjejerna. Han är den fåfängaste person som jag någonsin träffat. Förra året fixade han nya tänder och vi alla vet att han gillar Botox. Det här året kan jag tänka mig att han tar till något drastiskt och han kanske dyker upp med en ny näsa eller kind. Det skulle verkligen inte förvåna mig, säger Louis Walsh enligt Perez Hilton.

En gråtstund i X-factor:

Skrivet av: